woensdag 22 maart 2017

Afzuigkap energielabel a

Vergelijk afzuigkappen, inbouw afzuigkappen en afzuigers Beste merken o. Miele, Etna Smeg Kies de beste aanbieding uit! Vanaf 20is een energielabel op afzuigkappen verplicht.

Het label loopt van A tot en met G en helpt je om een energiezuinige keuze te maken. Spring naar Energielabel van afzuigkappen - Met het energielabel kun je afzuigkappen onderling vergelijken. Vergelijk 25verschillende Afzuigkappen op KIESKEURIG.


NL veel merken veel webshops laagste prijzen.

Schouwkap cm, randafzuigingRoestvrijstaal Energielabel B motor, 4 . Koelkasten, fornuizen, ovens en veel meer. De keukenapparatuur van Smeg combineren . Door middel van het energielabel zou het koopgedrag van de klanten zo. De enige uitzonderingen hierbij zijn de wasdroger en sinds 20de afzuigkap. Inbouw afzuigkap cm Energieklasse A PH90. Maak je keuken helemaal af met één van onze beste afzuigkappen.


De afzuigkap heeft energielabel D en is daarmee voor een afzuigkap energie-efficiënt. De energieklasse geeft aan hoe zuinig en milieuvriendelijk inbouw afzuigkappen zijn.

De Bosch DFR067Aheeft een energielabel A. Bekijk ons voordelige assortiment afzuigkappen en filters, vrijhangend en. Bestel je favoriete afzuigkap en accessoires direct online. In de nieuwste afzuigkappen zit duurzame led verlichting. Ook het energielabel van dit stijlvolle blokmodel afzuigkap van ETNA is verbeterd naar C. Kies een oven of afzuigkap met een goed energielabel.


Miele is volledig voorbereid op het EU-energielabel voor afzuigkappen. Vanaf januari 20is ook voor afzuigkappen een EU-energielabel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts