dinsdag 21 maart 2017

Plinthouder stelpoot

Met de plinthouder kunt u de plint aan de stelpoot te bevestigen. De plinthouder is geschikt voor stelpoten met een diameter van 33-34mm. Met de plinthouder kunt u de plint aan de stelpoot bevestigen.

Plinthouder voor de stelpoten onder de keuken. Met deze clipjes kunt je plinten eenvoudig vastklikken aan de keukenpoten. Plinthouder Plintklem schroefbaar - KAST KEUKEN.


Om plint demontabel te kunnen monteren, diameter 35mm kunststof.

Toepassing: voor bevestiging van plint aan stelpoten. Met deze clipjes kunt je plinten eenvoudig . Klikt in stelpoot; Past op paneeldikte van mm; Hoogteverstelling tot mm. Plinthouder voor kunststof stelpoot Te gebruiken in combinatie met kunststofstelpoten.

Stelpoten set a stuks bestelt u voordelig bij Formidotros. Altijd goedkoper dan bij de Formido bouwmarkt - De grootste Formido bouwmarkt online. Ligbaden stelpoten nu bij HORNBACH kopen! Ligbaden stelpoten: Laagste prijsgarantie, ruime keuze, dagen retourrecht, ook in de vestigingen.


Klembeugel - PLINTHOUDER V KASTSTELLER KLIKKEN - 1. Koop Stelpoot Type C, Sokkelhoogteversteller, type C, 068336030 PLINHGHTADJ-KCH-C-DWL-45MM in de. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor stelpoten. Plintverstelvoet Boorpatroon Montage Levering bevestigingsplaat stelpoot verpakking stuk Accessoires adapter verpakking stuk plinthouder . Kees Vaste Beantwoorder Geregistreerd op 28-12-2004.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts