woensdag 29 maart 2017

Moderne schouw

Bij ons vindt u de mooiste moderne schouwen! Kom langs in onze showroom in Warmond voor een ruime keus in moderne, landelijke of klassieke schouwen. De moderne schouw Boley Special van Boley Openhaarden uit Veghel is leverbaar in elke kleur en maat!

In de showroom bij HAVE Verwarming staan een groot aantal schouwen opgesteld. Van modern tot klassiek en leverbaar in steensorrten! Overweeg je om een gashaard of open haard te plaatsen met een moderne schouw?


Foto's en voorbeelden van moderne schouwen met hun prijs vind je hier.

Zo is er voor iedereen een schouw in zijn en of haar smaak. Ook kunt u kiezen voor verschillende soorten steen . Moderne schouw bestaande uit rechte balken. Deze schouw is in meerdere steensoorten en maten leverbaar. De prijs betreft de uitvoering zoals getoond op de . Een schouw staat voor sfeer en warmte, een comfortabele plaats om op te zoeken. Tulp B-FIRE 1Hoog moderne schouw vertikaal.


Frameless inbouwhaard met Optiflame vuureffect in de marmer composiet schouw Flora. Geen centrale verwarming, maar een centrale kachel!

Deze hippe kachel met schouw is robuust, en nadrukkelijk aanwezig. Voor iedereen is er wel een schouw te vinden: hout of graniet, romantisch of modern, de mogelijkheden zijn enorm. Ook in modern ingerichte woningen kunnen . Of u nu op zoek bent naar een klassieke, strakke of moderne schouw van bijvoorbeeld marmer of kalksteen, het model en de steensoort kunnen volledig worden . Een unieke schouw van Mabo: antiek, modern, op maat gemaakt, replica, sierschouw, levering en vakkundige plaatsing van elke schouw door Mabo . Of het nu gaat om het plaatsen van een schouw rond een bestaand stookgat of om het compleet opmetselen van een schouw met vuurgedeelte. Of u nu moderne openhaarden of klassieke schouwen zoekt, bij Walo Openhaarden vindt u het allemaal. Wij zijn actief in een groot aantal gebieden.


Kiezen voor een klassieke of juist moderne schouw is een belangrijke beslissing. Iedere haard geeft een geheel eigen sfeer en brengt een andere uitstraling . Haardjesland heeft een grote collectie moderne sfeerhaarden zonder rookkanaal, alles uit voorraad. Moderne schouw Adra van MDF is gelakt en te voorzien van elektrische inzethaard Flandria, Lucius of de bio ethanol inzethaard Riano met het veiligste vuur. Schouwen van Schmidt Openhaarden kunnen volledig worden ontworpen en op. Houtgestookt Moderne Schouw Hoekhaard schouw Moderne kleine . De Ruby Fires schouw Ambiance is een moderne schouw met een zeer strakke vormgeving.


Het ontwerp van dit model is gebaseerd op een grote schouw met . Vergelijk goedkope moderne schouwen uit de nieuwe collectie en bestel aanbiedingen voor de laagste prijs online. Fris gekleurde keuken met veel bergruimte door de hoge bovenkasten. Wij leveren niet alleen moderne plateauschouwen, maar ook de klassieke kasteelschouwen of kaderschouwen met of zonder hotte (bovenbouw op de schouw).


Om deze open haard tot een centraal element te maken, is gekozen voor het plaatsen van een grote, moderne spiegel op de schouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts