dinsdag 28 maart 2017

Decoupage lijm wibra

Een reactie op de vorige vraag wat is servettenlijm. Na m'n update gisteren over het deco patch papier kreeg ik heel veel vragen in m'n mailbox of Action dat papier verkoopt. Ooit had deze eens zo'n enthousiaste 'dakpanpimper' een veel te dure pot decoupage lijm en bijbehorend vernis gekocht bij een veel te dure .

Decoupage is volgens het woordenboek het beplakken van voorwerpen met papierknipsels. Een goede lijm of een speciale decoupagelijm heb je echt nodig. Kerstboom van kransen, bij action, xenos , wibra vindt je de spullen om zo.


Schroef of lijm dit aan elkaar(ik heb het met schroeven gedaan).

Deze pagina toont gesso, hobbylijm folder aanbieding bij Wibra - details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, die u . Deze pagina toont hobbylijm, acrylverf folder aanbieding bij Wibra - details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Dit is lijm die transparant opdroogt, het is dus niet alleen een lijm maar kan ook . Sterke en sneldrogende textiellijm voor textiel en hobbymaterialen. Voor het plakken van stof, vilt, zomen, applicaties, hout, papier en karton.


Kies de lijm die past bij de ondergrond en het papier. Je gebruikt gewoon de decoupage lijmen die we gewend zijn : ModPodge, Multicoat en dergelijke.

Dasty (Wibra) en daarna goed laten drogen. Met deze lijm kun je heel veel leuke hobby projecten maken, zoals. Maar met welke lijm kan ik de afbeelding erop plakken, zodat hij mooi. Action bijvoorbeeld ook, die van Wibra vind ik . Zeer geschikte producten voor diverse creatieve hobbytechnieken zoals het maken van kaarten, decoupage, scrapbooking.


Donald Duck bureaustoel met decoupage techniek. Sterke, transparante alleslijm op oplosmiddelbasis. Collall Tacky-Glue is door zijn veelzijdigheid de ultieme lijm voor hobby- en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts