dinsdag 14 maart 2017

Rood lampje vriezer brand

Rood lampje brand en vriezer blijft ontdooien terwijl er geen ijsvorming wasVriezer heeft nu een week uitgestaan en hij deed het een paar . Hoi Ik heb een bauknecht en nu brandt er steeds een rood lampje continu met zo'n belletje er naast.

Op deze vriezer staat een led met een driehoek tekentje. Ik heb hem reeds een uur afgelegd en die rode lamp werkt nog steeds. Zanussi laden vriezer, zou graag willen weten op welke stand die.

Alvorens u de diepvriezer begint te gebruiken,. In deze gevallen blijft het rode lampje branden. Als het rode lampje brandt, wacht dan uur. Het lampje met de uitroepteken brandt al een week. Toegevoegd na minuten: Er brand een rood lampje .

Indien het rode lampje continu brandt gedurende meer dan uur, schakel de . Het rode lampje is een alarals de temperatuur in de vrieskast te hoog. Het is gemakkelijk om de vriezer te ontdooien als er zich weinig . Het rode lampje (en voor enkele modellen ook het geluidssignaal). H Rood lampje: brandt in geval van alarm. De dampen die hieruit voortkomen kunnen brand of explosies veroorzaken. Alarmlampje voor de temperatuur met geluidssignaal (rood lampje).


Het lampje van het waterfilter is in principe groen. De indicator kleurt na vijf maanden oranje en na zes maanden rood. Ik ben op zoek naar hulp voor onze Liebherr vriezer. De temperatuur in het apparaat wordt geregeld.


RODE LAMPJE: Als het vriescompartiment onvoldoende koud is, zal het rode lampje branden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts