dinsdag 14 maart 2017

Camping de grutto

Welkom bij Nivonnatuurkampeerterrein de “De Grutto”. Het natuurkampeerterrein van het NIVON op een voormalig boerenerf in de weilanden van . In Midden-Delfland ligt tussen de weilanden natuurkampeerterrein De Grutto.

Het kampeerterrein ligt midden tussen de weilanden in een beschutte, oude . Het was een heerlijk rustige camping en dankzij de goed ingerichte . Midden in de Randstad vindt u een onverwachte oase van rust in het historische weidenlandschap tussen Delft, Schiedam en vlaardingen.

Geef je vakantie review van Camping De Grutto Schipluiden Zuid-Holland en plaats je vakantiefoto's en vakantievideo's! Ben je benieuwd naar de exacte lokatie van Camping De Grutto in Schipluiden? Bekijk dan hieronder op de kaart waar deze accommodatie precies ligt.


Dit is een klein NIVON-terrein voor natuurliefhebbers met minimale voorzieningen en zonder elektriciteitsaansluitingen. Natuurkampeerterrein De Grutto (Nivon) in Schipluiden. NIVON Schipluiden Natuurkampeerterrein de Grutto.


De Grutto, een natuurkampeerterrein van het Nivon in het Kleine Groene Hart, in het beschermde. Dat mag niet meer zo vaak op een camping. De grutto is momenteel lang geboekt tot april 2017.

Slaapkamer beneden met 2x 1-persoonsbedden. Natuurkampeer terrein: In het Delfland ligt midden in de weilanden natuurkampeerterrein De Grutto. Een onverwachte oase van rust in het Groene Hart.


Delflandhoeve; Natuurkampeerterrein De Grutto; Eten Drinken bij Het Schielicht. Camping Het Zonnevel Gaagweg 2 26AJ Schipluiden, 0150380805. Natuurkampeerterrein de Grutto, Abtswoude 2 26EE Schipluiden, tel. Website, Website van Natuurkampeerterrein De Grutto. Campings in de buurt van Natuurkampeerterrein De Grutto.


Begin juni wordt een Secta Single Unit geplaatst op camping De Grutto. De Grutto is aangesloten bij Nivon, onderdeel van Natuurkampeerterreinen Nederland. Midden op ons terrein, vlakbij het sanitairgebouw, staat onze mooie lodge Grutto. Een knus en comfortabel houten huisje voorzien van alle gemakken.


Deze schitterende accommodatie Natuurkampeerterrein De Grutto. Gelegen in Schipluiden , Zuid-Holland - Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts