woensdag 15 maart 2017

Tap reinigings set

Biertap reiniging set Tapclean compleet pro. Bierleiding reiniging set 21compleet plus. Deze reinigings machine word gebruikt als er wat meer bierleidingen gereinigd.

Dit voor een perfecte reinigings set, deze set verdient zich snel weer terug. Biertap reinigingsset voor het reinigen van uw biertap. De biertap reinigingsset bestaat uit reinigingsmiddel, sponsjes, adapter en borstel.


Kleine compacte COfles ideaal voor mobiele biertaps met een kleinere capaciteit.

Biertap reinigingsset bestaande uit reinigingsmiddel, leidingsponsjes om . Taptomat is dè totaalleverancier voor alle voorkomende taponderdelen tot een complete. Voor informatie of een demonstratie van een reinigingsmachine? Inhoud van de set: extra lange XL schroefdraad tap, speciale boor met TIN coating, . Professioneel reinigingsapparaat voor chemische reiniging en… € 11. Blaasbalg voor het reinigen van de tapkraan Reinigings blaasbalg voor het . KONTAKT compleet met tapkraan Biertap type KONTAKT van Lindr.


Slangen en koppelingen Reinigingsset Garantie: jaar . Deze aansluitset vervangt de tapkraan die op de biertap zit en verbindt de biertap met.

Biertap reinigingsset De reinigingsset bestaat uit Reinigingsmiddel 5 . Momenteel maak ik mijn tapinstallatie schoon door na het tappen een schoon fust met water of loog op de slangen aan te sluiten en met . Festool; Complete set extra accesoires voor . Let op: Deze tap is speciaal ontworpen voor het fatsoeneren van bestaande schroefdraa niet voor het . Kraansleutel x Bierspatel x Reinigings adapter hulpstuk in combinatie te gebruiken met reiniging set tapclean. Festool Reinigingsset voor de vakman D HW-RS-Plus. Zoekt u een waterbadkoeler bedoeld voor kleine horecagelegenheden?


Voor meer informatie over de Waterbadkoeler AS-set tapklaar klikt u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts