maandag 20 maart 2017

Beste wasmiddel voor witte was

Witwasmiddelen zijn geschikt voor de witte was en de kleurechte was. Una Wit poeder 20gram, Aldi, €3 Best Getest Beste Koop. De Uno-wasmiddelen van Aldi worden hoog gewaardeerd door verschillende tests.

Je hebt de flessen voor de witte, bonte, maar ook donkere was. Een witwasmiddel moet zorgen voor stralend witte was, zonder vlekken en zonder grauwsluier. En wat zijn de alternatieven voor standaard wasmiddel?


Poeders, vloeibare middelen, tabletten voor witte, bonte of fijne was.

Ariel poeder Kleurstijl en Formil poeder Ultra plus color de Beste uit de Test en Beste Koop. Hierbij werd gekeken hoe goed de vlekken worden verwijder of er witte resten . Welk wasmiddel is goed om te gebruiken en hoe warm was je de witte was? Je kunt de witte was het beste op graden wassen. Ik dacht dat Lidl wasmiddels als beste getest was.


Ik was mijn witte was altijd met wasmiddel voor gekleurde was, is dit. PS: Radar, welk wasmiddel verwijdert zuurpruimen het beste ? Vooral met Ariel voor de witte was is dit niet te doen. Ariel poeder voor je witte was maakt je kleding extra wit door de toevoeging van bleekmiddel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts