woensdag 15 maart 2017

Wadjan kopen

Het verschil tussen een wok en een wadjan is dat de wadjan oren (handvatten) heeft en dat . Meer informatie over het verschil tussen de wok en de wadjan vind je hier. Wok Wadjan, ronde bodem 38cmPlaatstalen wok met een ronde bodem.

Deze wok dient u voor het eerste gebruik in te branden om roest te voorkomen en om . Met wokken wil je binnen korte tijd een hoge temperatuur bereiken, daarom zoek je naar een wokpan met een goede geleiding. De BK Easy inductie wadjan Ø cm is een voortreffelijke pan. Wok, Chinese wok, wadjan, wadjang, plaatstalen wok, guo 锅 Wat is het?

Ook moderne Chinezen kopen gewoon (platte) hapjespannen voor .

Wadjan pannen zijn er in verschillende materialen zoals gietijzer, aluminium en RVS. Let bij het kopen van het nieuwe wadjan goed op of hij geschikt is voor . Een goede en originele wok kan je kopen bij een toko kopen voor ongeveer 10 . Maar heeft u de juiste wok en wat voor wok zou u moeten kopen. Het is een wok (of eigenlijk wadjan, hij heeft namelijk handvaaten) van . Deze wadjan wokpan is handgemaakt van plaatstaal en voorzien van houten steel.


Geschikt voor wokken en koken op grotere branders vanaf kW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts