vrijdag 10 maart 2017

Figuretta wallet

Figuretta leren uitschuifbare cardprotector Leer. De Cardprotector Figuretta is een compacte en ultra veilige portemonnee. Figuretta heeft een aluminium cardprotector gecombineerd met een stijlvol design van echt leder!

Zo berg je in de luxe portemonnee ± pasjes, wat kleingel . Het alternatief voor de Secrid Cardprotector. Inmiddels zijn er al miljoenen bankpassen voorzien van een NFC chip. Pasjeshouder wallet voor bankpasjes en creditcards.

Met de aluminium Figuretta pasjeshouder beveiligt u uw pasjes tegen het ongewenst uitlezen van . De Figuretta cardprotector beschermt uw bankpasjes en creditcards tegen diefstal. Bekend van TV: Figuretta Card Protector (zwart). Burkely RFID Security Wallet cards Portemonnee Black. De Figuretta secrid Cardprotector van RFID is een compacte en ultraveilige mini portemonnee. De kaarten glijden met een druk op de knop naar buiten De . Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.


De Figuretta cardprotector anti skim pasjes portemonnee is een pasjes portemonnee gemaakt van het nieuwste soort aluminium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts