dinsdag 14 maart 2017

Novis citruspers onderdelen

As (kleur zwart) voor de Novis Vita Juicer. Perskegel voor de Novis Crystal citruspers. Uitloopschaal inclusief tuitje voor de Novis citruspers.

Klik op de afbeelding van het product voor de beschikbare onderdelen. Opvangschaal voor de citruspers functie van de Novis Vita. Perskegel voor de citruspers functie van de Novis Vita Juicer.


Citruspers onderdelen - Alle witgoed onderdelen, elektronica onderdelen en alle.

Na gebruik is de Novis Crystal Line Citruspers eenvoudig te reinigen door de afneembare onderdelen. Zo staat niets je nog in de weg om elke dag met vers . Accessoires voor de Novis Crystal Line Citruspers Rood. Fruitsnijders (3); Fruitschalen (1); Kookboeken (1); Snijplanken (23); Terug naar hoofdproduct. Het Zwitserse Novis is nog niet zo heel lang actief, maar met de ambitieuze eigenaren en het eigen designteam timmert het bedrijf flink aan de weg. Home; Novis Crystal Line citruspers-sapcentrifuge zwart.


De onderdelen van de Novis sapcentrifuge zijn eenvoudig af te nemen en te reinigen. U bent hier: Home Artikelen Solis NOVIS Citruspers Crystal Zwart. Alle onderdelen zijn eenvoudig af te nemen en te reinigen.

Met de nieuwe vita juicer van Novis maak je op maar liefst manieren gezonde. Ook op schoonmaakgebied is de Vita juicer TOP: Alle onderdelen die met het . Materiaal: metaal; Losse onderdelen vaatwasbestendig; in 1: citruspers, centrifuge, . De veelvoudig prijswinnaar is een citruspers en sapcentrifuge in één en biedt de mogelijkheid om op. De nieuwe Vita Juicer van het Zwitserse merk Novis is een citruspers,.


Alle onderdelen die met het sap in aanraking komen kunnen in de vaatwasmachine. Novis-Vita-Juicer-Fitbeauty-Recept-Appel-Peer-Kaneel-. Het is een juicer, maar ook een smoothie apparaat maar óók weer een citruspers.


De onderdelen zijn heel makkelijk uit elkaar te halen en in de . Door de afneembare onderdelen is deze citruspers eenvoudig te reinigen. De Novis Crystal Line Citruspers heeft een stille motor die zonder moeite citrusvruchten omtovert . Lees dan eerst deze Novis Vita review waar we alle nadelen voordelen op een rij zetten van deze Novis Citruspers juicer. Alle verwijderbare onderdelen kunnen in de vaatwasmachine of met de hand afgewassen worden al zou een . Met de Novis citruspers is in een handomdraai de lekkerste sinaasappelsap,.


Merk: Novis; Type: Crystal Line Citruspers; Kleur: zwart; Materiaal: kunststof. Makkelijk schoon te maken door de afneembare onderdelen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts