donderdag 9 maart 2017

Drukregelaar campingaz

De drukregelaar campingaz mbar met slangpilaar van gok is voorzien van een slangpilaar. De gasdrukregelaar wordt bovenop een Campingaz fles geschroefd en kan. Een universele drukregelaar wordt aan de gaskraan van de gasfles gedraaid.

Zorg ervoor dat je gasslang iedere vijf jaar. Een Drukregelaar brengt de gasdruk van het gas uit de gasfles terug en regelt dat er een constante gasdruk is . Eenvoudig te bevestigen drukregelaar voor Campingaz cilinders (R90 R9en R907). Over het algemeen is het raadzaam om een drukregelaar elke vijf jaar .

Campingaz drukregelaar met slang en klemmen. Gok Marine line drukregelaar met manometer en de aansluiting aan de onderkant. Gasslangen Drukregelaars koop je eenvoudig online bij bol. Beschikt over een druk van mbar en is geschikt voor Campingaz cilinders R90 R9en R907.


Dit type drukregelaar is verplicht bij gebruik in camper, caravan, . Voor de metalen Campingaz flessen heeft u een drukregelaar nodig. Het apparaat dat u er op aansluit bepaal (staat op type plaatje) welke druk de regelaar . Eenvoudig te bevestigen drukregelaar voor cilinders (R 90 R 9en R 907).

Cadac drukregelaar Campingaz butaangas mbar Voor gebruik bij de Cadac SkottelbraaisInclusief 1cm slang en slangklemmenKook veilig, vervang uw . Cadac Gas Drukregelaar + Slang Campingaz. Bezoek onze webshop voor een ruim assortiment camping-, outdoor-, en sportartikelen tegen scherpe prijzen! Er zijn adapters in de handel, waarmee u uw drukregelaar op het Campinggaztankje kunt aansluiten.


Adapter van Campingaz- naar DIN-aansluiting . Ook de BP Gas Light, Easy Blue en de blauwe Campingaz flessen worden geruil ongeacht de leeftijd van de fles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts