dinsdag 22 september 2015

Duinrell wassenaar

In het bos- en duingebied van Wassenaar spetterende ontspanning voor het gehele gezin. Duinrell is een fraai gelegen vakantiepark in Wassenaar, Nederland. Bekijk de foto's, video's, faciliteiten en prijzen van Duinrell!

Vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar - Boek nu via Bungalow Specials en profiteer van onze lage prijzen! Lees eerst een aantal van onze 8reviews . DUINRELL camping vakantiepark, Wassenaar, Nederland (TIP!): boek uw kampeervakantie op overdekt zwembad en pretpark camping Duinrell met .

WASSENAAR - De Tina-dagen, die dit weekend in Duinrell gehouden werden, hebben een recordaantal bezoekers getrokken. WASSENAAR - Het Tikibad op het pretpark Duinrell in Wassenaar is vrijdagavond ontruimd wegens brand. Online hotels vinden in de buurt van Vakantiepark en attractiepark Duinrell, Nederland. Wassenaar (km van Vakantiepark en attractiepark Duinrell). Je kan ook met het openbaar vervoer naar Duinrell.


Je neemt de trein naar Den Haag Centraal en daar vandaar gaan er meerdere bussen naar Wassenaar . De meest kindvriendelijke camping in Zuid-Holland kun je Duinrell wel noemen. Camping Duinrell bij Wassenaar is een levendige 4-sterrencamping gelegen . Op zaterdag en zondag september vinden de Tinadagen plaats in attractiepark Duinrell in Wassenaar. Welkom op de officiële Facebook pagina van Vakantie- en. Kom naar Attractiepark Duinrell in Wassenaar en beleef een onvergetelijke, spetterende dag vol familieplezier.


Er zijn attracties voor de echte stoere . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Tikibad Duinrell in Wassenaar vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Landgoed Duinrell is een Nederlands landgoed in Wassenaar, provincie Zuid-Holland. Het landgoed heeft een oppervlakte van 1hectare en wordt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts