woensdag 23 september 2015

Ovenvaste koekenpan tefal

Woonaccessoires - ovenvaste koekenpan blokker. Zeer sterke milieuvriendelijke Titanium Pro Tefal anti-aanbaklaag. Temperatuur indicator; geeft aan wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt.

Deze Tefal Hard Titanium koekenpan - Ø cm zorgt voor optimaal kookplezier in jouw keuken. Tefal Pannen koop je eenvoudig online bij bol. Blokker heeft een ruime keuze aan koekenpannen.


Snel thuisbezorgd of af te halen in meer.

Nieuw zijn de witte keramische pannen van Tefal. Tefal Ceramic Control White Inductie koekenpan, cm. De pannen van Tefal onderscheiden zich door de hoge kwaliteit anti-aanbaklaag, de bekende rode Thermo-Spot en de zeer sterke . Bekijk onze koekenpannen, in allerlei groottes en materialen.


Onze pannen zijn slijtvast en gemakkelijk schoon te maken voor extra gemak in de keuken. Wat moeten we zonder koekenpan of braadpan? Om zonder veel gedoe een lekkere maaltijd op tafel te toveren, zijn goede pannen essentieel.


Als de pan in de oven past, kan je dat doen. Tefal pannen met bakelieten of aluminium handgrepen en knoppen zijn over het algemeen geschikt voor de oven .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts