donderdag 10 september 2015

Waeco cdf 18

Compacte en zeer zuinige Waeco compressorkoelbox met uitstekende koel en vriesresultaten tot min graden. Vanaf nu verkrijgbaar bij De Wit Schijndel. De Waeco CoolFreeze CDF koelbox is dankzij zijn handige vormgeving geschikt voor 2-literflessen en heeft een opklapbaar of afneembaar deksel.

De Waeco CoolFreeze CDF-koelbox is gemaakt en ontworpen om aan de hoge standaarden van Dometic Waeco te kunnen voldoen. Met omvormer tevens te gebruiken op 2volt AC. De CoolFreeze CDF-is een opvallende lichte draagbare compressorbox.


Doordat hij maar 1kg weegt, is hij met behulp van de stabiele draagbeugel zeer . De Waeco CoolFreeze CDF-is een draagbare compressor-koelbox die beschikt over een vriesfunctie. De Waeco Coolfreeze CDF is makkelijk mee te nemen dankzij het compacte formaat. Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van.


Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van . Download hier gratis uw Waeco CDF-handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw . Model: CF-Waeco CoolFreeze CDF Descriptions: Dimensions :W4x H4x D3mm Weight. Kies uit verschillende Waeco Koelboxen op KIESKEURIG.

Inhoud koelruimte: liter; Aansluiting: Volt, Volt; Verrijdbaar: Nee. Dometic - Waeco CoolFreeze CDF-Koelbox. Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco . Koelen en vriezen (+°c to -°c) - buitengewoon compact design.


Dometic Waeco CDF-Coolfreeze Coolbox, mobile coolers, freezers and refrigerators for camping and caravaning UK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts