dinsdag 8 september 2015

Vietnamese koffie maken

In Vietnam drinken ze hun koffie het liefst koud en zoet. Ik maakte kennis met Cà phê đá, de met gecondenseerde melk gezoete ijskoffie, . In dit leuke filmpje zie je hoe je Vietnamese koffie maakt met koffie, gecondenseerde.

Een grappige manier om een keer wat anders van je koffie te maken! Tijd voor eens wat anders: Vietnamese Ei-koffie. Confubar vertelt je hoe je het zelf kunt zetten.


Recept voor Vietnamese Ijskoffie – Ca phe sua da.

Wil je nog meer recepten maken, bekijk dan hier mijn recepten overzicht of hier de . Vietnamezen drinken hun koffie met gecondenseerde melk. Langs de straat maken armen op een open vuurtje kun koffie. Dit koffie op zijn vietnamees recept is klaar in min.


Print dit recept ontdek recepten die op koffie op zijn vietnamees lijken. Je kunt ijskoffie zo gezond of ongezond maken als je zelf wilt. In Vietnam wordt veel gewone of gecondenseerde melk toegevoeg al dan niet . Vietnam heeft de koffiemarkt bijna helemaal kapot gemaakt, met het dumpen.


Chef's note: Ik gebruik Vietnamese Bourbon Arabica koffiebonen medium-dark roasted.

Anders kun je een dark-roasted blend van procent Bourbon Arabica . Vietnam is de tweede grootste koffieproducent ter wereld. Dit veroorzaakt door een flinke productiegroei van koffie in de jaren 90. Na mijn reis door Vietnam begon mijn queeste naar het vinden van Vietnamese koffie in Nederland. Na maanden van speuren, vond ik via een . Wil meer je meer informatie over Vietnam als nummer van de koffieproducerende landen lees dan verder.


Vietnam en onder de indruk van de smaak van de lokale koffie hebben we besloten deze zelf te gaan importeren en is de . U vindt bij ons een mooie collectie Vietnam. Geen enkel koffieland heeft zo'n explosieve koffieontwikkeling doorgemaakt als . Met oog op de zomer zetten we de koffie weer koud. Geïnspireerd op onze reis naar Vietnam doen we dat met een zoete variant. Een taartje met avocado klinkt misschien wat vreem maar het is echt het maken én het proeven waard!


Op dertig jaar steeg het wereldwijde aandeel van Vietnamese koffie van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts