woensdag 16 september 2015

Verrijdbare moestuin

Wil je zelf kruiden en groenten kweken maar heb je een tegeltuin of balkon? Een houten kweekbak op wielen, een verrijdbare moestuin, biedt dan de. In deze stap maak je je bak met het raster (en eventueel een klimrek, bodem en poten).

Ik vertel je over maten en materialen en waaraan je bak moet voldoen . Een moestuin bak is een plantenbak gemaakt om een moestuin in te. Een mooie verrijdbare bak voor de kleinere tuin of op het balkon! Een moestuin bak op poten met wielen is misschien nog wel handiger!

Explore Clemens van Velzen's board Verrijdbare moestuin. Tuin, Herbs garden and Herbs. Kies van de bekende bij meter moestuinbak tot aan een trendy verrijdbare kruidentuin tegen aantrekkelijke prijzen. Bekijk de video en maak zelf een moestuin op wielen.


Ik zou graag een (verrijdbare) moestuin hebben om groente in te kweken en ben benieuwd wat dit zou kosten. Een verrijdbare moestuin, vrolijke lampionnen en groene graffiti. Thomas helpt Lodewijk met de voorbereidingen van zijn moestuin.


In het voorjaar starten we met een Makkelijke Moestuin.

Ik heb verrijdbare bakken gemaakt en die kan ik dus op de meest gunstige plek . Het is nu hoog tijd om de vruchten uit jullie moestuin te plukken. Tomaten, courgettes, paprika's en allerlei bessen hangen rijkelijk aan de planten en struiken . Mijn Makkelijke Moestuin winterbak De Makkelijke Moestuin. Een verrijdbare houten kweekbak maken vierkante meter moestuin op balkon of terras.


Broodjes, aardbeien, komkommer, tomaten en kruiden uit de kas en de moestuin. Of pluk je sla uit de verrijdbare moestuin die we voor jullie neerzetten. Bij het horen van het woord 'moestuin' zullen sommige mensen al moe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts