woensdag 16 september 2015

Jura cappuccinatore reinigen

Op het aanzuigventiel (de nippel bovenin de cappuccinatore). Gratis te downloaden: de gebruiksaanwijzing voor de reiniging van de Jura Cappuccinatore. Espressomachines van Jura voorzien u van de heerlijkste koffie.

Home Handleidingen Melkopschuimer reinigen. De Jura Easy Cappuccinatore in elkaar en in onderdelen. Wanneer moet ik de melkslang, ondanks regelmatige reiniging, vervangen?


Jarenlang perfecte koffie, espresso en cappuccino.

Wanneer u in de display leest: APPARAAT REINIGEN, APPARAAT VERKALKT of FILTER WISSELEN dan . Omschrijving Speciaal voor de volautomaten van JURA voor koffiespecialiteiten ontwikkelde, alkalische reiniger voor de . Hartelijk welkom in de wereld van de JURA! Melk opschuimen en verwarmen met de Profi Cappuccinatore. Jura onderhoudsproducten voor uw Jura koffiemachine bij Koffievergelijk. Jura ontkalkingstabletten, Jura ontkalker en Jura cappuccino reiniger. Jura Reinigingstabletten voor het reinigen van uw Jura Impressa, Ena of Giga.


Verwijzingen naar het aanbod op de website van JURA met interessante, uitgebreide . Profi Cappuccinatore demonteren en spoelen.

JURA Elektroapparate AG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor. Gebruik uitsluitend originele JURA onderhoudsmiddelen. Cappuccinatore reinigen ook online uitproberen.


Verwijzingen naar het aanbod op de website van JURA met interessante,. U Schakel uw IMPRESSA vóór reinigingswerk- zaamheden uit. E De JURA Cappuccinatore-reiniger is verkrijgbaar bij de geau-. Regelmatig krijgen wij de vraag waarom de melk uit de cappuccinatore niet meer mooi wordt opgeschuimd. Wel of geen waterfilter gebruiken; Cappuccinatore: melk en melkschuim.


Aanbieding voor Jura Cappuccinoreiniger 638- Koffiemachine Reinigen en nog veel meer schoonmaak. Cappuccino met het in standen verstelbare stoompijpje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts