dinsdag 22 september 2015

Thermolon pan

De GreenPan is een keramische pan uit België. Je zou denken dat een GreenPan groen van kleur is maar dat is hij niet. Een pan met Teflon wordt dus al gauw te heet, met het gevolg dat de laag.


Bovendien begint Thermolon pas te smelten bij 4graden Celsius, wat de pan . Maar waar Teflon giftig wordt bij verhitting tot 3°C houdt Thermolon het goed vol tot 4°C, dit zijn natuurlijk temperaturen die je in je pan niet gaat bereiken. Anders dan pannen met een traditionele antiaanbaklaag maakt GreenPan gebruik van de Thermolon . Klopt het dat de beste bakresultaten bereikt worden met een pan zonder.

Daarnaast kan een pan met Thermolon coating veel beter hitte verdragen (tot 4graden). Hierdoor wordt hij in theorie een stuk duurzamer . Greenpan is een pan met een anti-aanbaklaag, die is gemaakt van Thermolon. Thermolon is de nieuwe en gezonde versie van de reguliere Teflon.


Dien ik olie of boter te gebruiken in de pan? Thermolon zou dé anti-aanbakrevolutie in koekenpannenland moeten ontketenen. Daar zijn ze bij de homeshopping kanalen van overtuigd. Thermolon is hittebestendig tot hoge temperaturen, zelfs tot 450°C komen er geen giftige dampen vrij en schilfert de antikleeflaag van de pan . Het handvat van de pan of kookpan is gemaakt om zo weinig mogelijk warmte door.


Greenpan Pannen koop je eenvoudig online bij bol. Een aantal maanden geleden heb ik een koekenpan van BK gekocht, de BK Balans Greenpan (met thermolon coating). In het begin deed hij het prima, maar nu . GreenPan' is koploper en een bekend merk keramische pannen, maar ook spin-off 'EcoPan' kom je tegen op Nederlandstalige webpagina's.


Keramische koekenpan Greenpan Milan in 2 en cm. De pan is milieuvriendelijk en bevat geen loo cadmium of PFOA. Greenpan, gezonde millieuvriendelijk antiaanbakpannen De keuken producten van Greenpan zijn goed voor het milieu en de gezondheid. Een anti-aanbaklaag is een laagje kunststof in een pan dat.


Een GreenPan is een voorbeeld van een pan die met thermolon is gemaakt. Vergelijk GreenPan pannen uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen Koop de beste merken online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts