maandag 14 september 2015

Inventum warmtepomp

Inventum werkt al ruim 1jaar aan een duurzame toekomst. Deze warmte wordt door de warmtepomp naar een hogere tempratuur gebracht en kan hierna . De toekomst in warmtepompen is voor hybride.

Duurzame oplossingen gaan niet meer om het product maar om het resultaat. De warmtepomp is in staat de teruggewonnen warmte zuinig op te waarderen naar maximaal 50˚C en af te staan aan het verwarmingssysteem. De Inventum Ecolution ventilatiewarmtepomp Combi is een hybride warmtepomp die als bron de ventilatielucht uit de woning gebruikt.


De Ecolution Solo van Inventum werd in 20op de VSK geïntroduceerd.

Een ventilatiewarmtepomp verwarmt uw woning en maakt warm tapwater met de uit ventilatielucht gewonnen warmte. Hier treft u meer informatie over de Ecolution Combi de ventilatiewarmtepomp, van Inventum, de. Nog een vraagje over de inventum ecolution combi 50. Sinds juni 20wordt onze hr-ketel ondersteund door een ventilatiewarmtepomp (vwp), de Inventum Ecolution combi 50.


Met de Ecolution Combi ventilatiewarmtepomp van Inventum verhoogt. Een warmtepomp is het omgekeerde principe van een koelkast. Warmtepompen zijn apparaten die helpen een ruimte te verwarmen. Ook worden ze vaak gebruik in koelsystemen, zoals in . Een tijd geleden is mijn nieuwbouwwoning opgelever daarbij is ook een inventum ecolution combi warmtepomp geinstalleer nu had ik .

Download hier gratis uw Inventum ECOLUTION COMBI handleiding. Informatie over Inventum warmtepompen die in aanmerking komen voor ISDE subsidie. Inventum ontwikkelt met Eneco een revolutionaire warmtepomp. Een duurzame toekomst willen we allemaal, maar het liefst niet ten koste van onze portemonnee.


Informatie over de warmtepomp fabrikant Inventum en de warmtepompen van Inventum vindt u op Warmtepompplein. Voor de piekvraag is de warmtepomp uitgerust met een klein gasketeltje. Mijnheer Harting, ik heb nu jaar een Inventum Ecolution boiler met . Energie besparen in huis is een thema dat in de huidige tijd niet meer is weg te denken.


Met de innovatieve Ecolution ventilatiewarmtepomp levert ook . Rondleiding Haagse HogeschoolWoonwijzerwinkel. Energie zuinige met Inventum - Diensten van Installatiebedrijf Birkhoff.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts