donderdag 24 september 2015

Oranje tompouce hema

Wat ik wel leuk vind aan koningsdag is de oranje Hema tompouce. Weet je wat het geheim is van de Hema tompouce? Maar welke supermarkt verkoopt de beste tompoucen?

Deze tompouce is een stuk feller van kleur, wat hem een vrolijker uiterlijk geeft . Vandaag laat ik je zien hoe je zelf een echte oranje HEMA tompouce maakt. Er zijn 3calorieën in een portie Hema Tompouce. Aanbieding bij Hema van dec 2016-jan 2017. Het weekend voor Koningsdag produceert de Nederlandse keten keer zoveel tompoucen als normaal . HEMA oranje tompouce – online – altijd verrassend lage prijzen! Tompouce - two layers of puff pastry filled with.


Een tompoes (ook: tompouce) is een typisch Nederlands gebakje. Nederlands elftal meedoet, wordt het glazuur meestal oranje gemaakt. Met de Tompouce kit zit je redelijk veilig. Hema heeft ook een opblaasbare oranje tompouce.


Iedereen kent deze oranje tompoucen natuurlijk als de Hema tompoucen, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf maken. Het ultieme Koningsdag gebakje, de oranje tompouce, is stiekem nog.

PeetjeToch wel je oranje tompouce binnen handbereik?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts