woensdag 30 september 2015

Electrolux diepvries alarm

Het alarm van uw diepvrieskist of diepvrieskast waarschuwt u als de temperatuur in de vriezer te hoog wordt. Berichtdoor eelke Zo Mei 201 19:48. Download hier gratis uw Electrolux Vrieskast handleiding.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Bij mijn no frost Bosch diepvrieskast (GSN24V01)gaat het alarm de laatste dagen continu af. Ik heb er een thermometer ingelegd en de kast . AEG-Electrolux Arctis No_Frost diepvriezer vriest.

Naar mijn idee doet hij het prima alleen blijft het rode alarmlampje continu branden. Een gebruikershandleiding voor uw Electrolux-product downloaden. Vele apparaten van Electrolux zijn uitgerust met 'deur open' alarm. Deze waarschuwen u wanneer de deur te lang open staat. ELECTROLUX SERVICE en laat geen andere dan.


Houd uw koelkast fris en hygiënisch met deze producten. Kan het erg veel kwaad om het al na of 8 . De temperatuur in de vriezer is te hoog en de diepvriesproducten ontdooien. Stekker eruit, schoongemaakt, stekker erin, koud laten worden, eten erin, klaar.

Maar sinds een paar uur gaat het alarm af en het blijft afgaan. Dankzij de manden kun je je diepvriesproducten. Daarnaast biedt de vrieskist een uitneembare scheidingswand die ook als . Gebruikte diepvries kist ongeveer 400liter inhoud doet het nog goed maar geen. Goede en nette vriezer energie a superfrost alarm meerdere instelbare . Bedankt om een Electrolux-apparaat te kopen. Onder normale omstandigheden zorgt de temperatuur in de vriezer ervoor dat het.


Al sinds mijn aankoop van deze no-frost diepvriezer al problemen. Bij ons wordt de frequentie van moeten ontdooien in verband met alarm = -steeds . Electrolux Vriezer vrieskast onderdelen - EC2703N EC3010M EC2704N EC2309S EC2619M - alarm-en bewaking raamafdichting mechanische filter . Laats heb ik dus een tweede hands vriezertje gekocht, helaas hadden die mensen de handleiding niet meer. Alarm bij temperatuurstijging, plus aanduiding van de hoogst bereikte temperatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts