vrijdag 22 september 2017

Aeg kookplaat kinderslot uitschakelen

Als u het apparaat uitschakelt, schakelt u ook deze functie uit. Bekijk en download hier de handleiding van AEG HK884400XG Inductiekookplaat (pagina van 64) (Français).

Ook voor ondersteuning en handleiding per . Is er iemand die dat thuis ook heeft en die weet hoe je dat slot eraf krijgt? Het is trouwens een kookplaat van het merk AEG, als dat belangrijk . Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX HK654200IB handleiding nut zal zijn voor jou.

Wanneer u de kookplaat uitschakelt met , wordt de kinderbeveiliging weer . Ik sta hier in de keuken met een drammend kind aan mijn been en nu zit mijn Siemens inductiekookplaat op slot. De handleiding zal u in staat stellen om alle. Plaats geen metalen bestek of deksels op de kookplaat, want. KOOKPLAAT - HANDIGE AANWIJZINGEN EN TIPS.


Bedankt dat u voor dit AEG product heeft gekozen. Kookplaat geeft storing en ik krijg het niet verholpen. Misschien kun je dan de handleiding online vinden.


Bent u uw handleiding verloren van uw AEG apparatuur?

Vindt online de juiste handleiding voor uw apparaat met de productcode van AEG. Dankzij de efficiënte TouchControl-bediening kunt u snel het warmteniveau van de kookplaat instellen. Het egale oppervlak is gemakkelijk te reinigen en sluit . Bij deze inductiekookplaat reageert de kookplaat zodra de pan erop wordt gezet. De pan, en alleen de pan, wordt onmiddellijk verwarmd tot de juiste . Lees beslist de gebruiks- en montagehandleiding voordat u uw apparaat plaatst. Lees beslist de gebruiks- en montage- handleiding voordat u uw apparaat plaatst.


Bedankt dat u voor dit AEG-product heeft gekozen. Deze AEG HK634200XB inductiekookplaat, geschikt voor inbouw, heeft 4. Het kinderslot zorgt ervoor dat de kookplaat niet per ongeluk kan worden aangezet. Automatisch uitschakelen: Ja; Hoofdschakelaar: Ja; Kinderbeveiliging: Ja . Wil je weten wat anderen van de AEG HK854400FB vinden?


Wat vervelend is dat de kookplaat erg makkelijk op het kinderslot schiet als er een warme pan . Wij adviseren u deze handleiding op een veilige plaats te bewaren, dan kunt u hem te allen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts