dinsdag 19 september 2017

Contigo schoolbeker

Een thermische fles, waterfles, kinderfles kopen? Contigo heeft een ruim gamma innovatieve producten. Mors- en lekvrij, BPA-vrij en een stijlvol design.

Drinkbeker om drinken gemakkelijk te maken! Contigo Runabout kinder lekvrije drinkfles roze lavender. De Contigo autoseal kids is een herbruikbare lekvrije kinderfles met autoseal systeem.


Op zoek naar een lekvrije beker voor onderweg of op kantoor?

Dan ben je bij Contigo aan het juiste adres. Stijlvol, sterk, innovatief én milieuvriendelijk: zo laten . Een ideale schoolbeker is prettig in gebruik, eenvoudig schoon te maken. De contigo runabout is een morsvrije en lekvrije koffiebeker.


Met zijn 300ml is het een compacte beker. Ook hier gebruiken de meiden al jaren de gewone schoolbeker van Mepal. Even verder gezocht en die beker lijkt wel aardig.


Contigo Gizmo Kids Sip Autoseal drinkbeker - turquoise. Contigo Kids Trekker drinkbeker - oranje.

Wanneer je het rietje eruit haalt kun je met de beker shaken en mixen zonder dat het . Allereerst wat een superfijne beker is dit! Het materiaal is duurzaam, gaat lang mee, en blijft ook mooi. De lekkende bekers in de schooltasjes waren we grondig beu toen ontdekten we de Contigo drinkbekers. Deze drinkbeker is 1 morsvrij en lekvrij door de exclusieve AUTOSEAL technologie. Druk op de knop om te drinken, laat los om automatisch af te sluiten.


Mooie nog niet veel gebruikte contigo kinder schoolbeker. Nu nieuwe gekocht omdat hij zo ideaal is. Contigo Metra is de nieuwe thermische drinkbeker voor.


De beker is voorzien van een speciale vacuüm isolatietechniek met dubbele . Deze handige drinkbekers met autoseal van Contigo zijn lekvrij en voorkomen geknoei met drinken. In de dop van de beker zit een drinktuit die open flipt . Heb je schoolgaande kinderen en ben je op zoek naar een praktische drinkbeker voor het 10-uurtje, en voor de lunch de RVS koelhoudende schoolbeker met . De Contigo Kids Trekker drinkbeker met het Autoseal-systeem is 1 lek- en spatvrij. Het systeem is gebruiksvriendelijk en met hand te bedienen.


Online goedkope Schoolbekers vergelijken en kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts