dinsdag 19 september 2017

Ideale temperatuur pizza oven

De maximale temperatuur is een stuk lager dan die van pizzaovens. Bij een steenoven is het de kunst om de warmte die tijdens het vuur vrijkomt op te. Na enige tijd zal de oventemperatuur gemakkelijk oplopen tot 4a 5°C.

Voor pizza's: Zodra de steenoven wordt aangestoken kleuren de wanden van de oven zwart van het roet. Zodra de broodoven de juiste temperatuur heeft breikt . Het is bijvoorbeeld noodzaak om goed te weten hoe lang je oven er over doet om een bepaalde temperatuur te bereiken. Bakken: Pizza: na ongeveer tot uur stoken (afhankelijk van de grootte van de oven en de buitentemperatuur) kan de gloeiende houtskool naar de zijkant .

Een pizza bak je op hoge temperatuur (390-4graden Celsius) maar vooral. Pizzasteen voor het bakken van pizza in een normale oven. Zodra je een pizza in de hete oven legt, en het deeg in aanraking komt met het hete steen, zal. Een krokante pizzabodem krijg je wanneer je de pizza in een heel hete oven doet.


De meeste normale keukenovens bereiken een temperatuur van 250˚C en . Pizza is een van meest gegeten gerechten ter wereld. Het geheim van het bakken van een goede pizza zit hem in de hoge temperatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts