vrijdag 8 september 2017

Wasbare zoogcompressen

Zoals alle zoogcompressen, wegwerp of wasbaar, hielden ze na de. Je hebt drie verschillende types zoogcompressen: wegwerpzoogcompressen, wasbare zoogcompressen en siliconen zoogcompressen . Ik had daar ook last van en reageerde niet goed op de wegwerp zoogcompressen.

Ik had uiteindelijk zo'n zes paar wasbare zoogcompressen . Ben je nieuw in het wereldje van wasbaar alternatieven? Deze Wasbare Zoogkompressen van Medela zijn gemaakt van een speciaal. De wasbare zoogcompressen van Medela zijn van 1 katoen en absorberen snel.

Zo hoef je je geen zorgen te maken over lekkende borsten of vlekken in je . Wasbare zoogcompressen zorgen voor minder afval dan wegwerp. Bovendien ademen ze beter, waardoor je geen . Wasbare zoogcompressen zijn zachte pads voor moeders die borstvoeding (willen) geven of voor moeders die last hebben van lekkende tepels. Littlelamb wasbare borstvoedingscompressen zijn dun en kunnen daarom discreet weggestopt worden in je bh. Producten getagd met wasbare zoogcompressen. Populariteit, Nieuwste producten, Laagste prijs . Wasbare zoogcompressen ter vervanging van wegwerpexemplaren.


Gemaakt van zacht ademend biologisch katoen.

Borstvoeding betekent automatisch dat je in het begin zoogcompressen nodig hebt en dus heel erg veel papier weggooit als je kiest voor wegwerp zoogcompre. Tijdens één van mijn zoektochten naar wasbare luiers ontdekte ik het bestaan van wasbare zoogcompressen. Veel borstvoedende moeders hebben er last van ; lekkende borsten.


Gelukkig is er een alternatief voor de wegwerp compressen . Op de foto hierboven van links naar rechts: Wasbare zoogcompres van Little Lamb, voorgevormd zoogcompres van Natusan en huismerk . Vermindert de groei van bacteriën en bestrijdt geurtjes. Ultrasoon afgedicht, past perfect en is niet zichtbaar onder kleding. Heeft er iemand hier ervaring met wasbare zoogcompressen? Wasbare zoogcompressen draag je zolang ze droog genoeg aanvoelen. Zodra je voelt dat ze nat zijn, kun je ze beter vervangen door een nieuw paar.


Sterk absorberende zoogcompressen om de borsten te beschermen, hygienisch en superzacht. De wasbare zoogkompressen van Medela hebben een goede pasvorm, zijn gemaakt van anti-bacteriologisch materiaal en zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts