donderdag 21 september 2017

Theepot schoonmaken soda

Het schoonmaken ligt ook aan het type theepot dat je hebt. Hoe kan ik de binnenzijde van mijn metalen theepot schoonmaken? De deksel van mijn Bredemeijer theepot zit te los of te strak.

Afgelopen december heb ik een nieuwe theepot gekocht,een. Met soda en heet water, of een stukje vaatwastablet en dan heet water, dan . Maak een roestvrijstalen theepot schoon door twee eetlepels soda in de pot te doen, heet water er op en nachtje laten staan. Knikkers in de theepot doen, dan heb je minder kans op thee-aanslag. Soda in de thermoskan enige tijd in laten, dan goed uitspoelen. Buitenkant schoonmaken met schoonmaakazijn.


Het schoonmaken van theepotten en thermoskannen. Doe soda en heet water in de kan of pot, laat dit eventjes staan en alles is werkelijk blinkend schoon. Ook de binnenkant van mijn theepot is inmiddels voorzien van een bruin laagje. Tijd voor een goede schoonmaak dus, maar hoe kom je nu . Als onze theepot veel aanslag bevat doe ik hem even in de afwasmachine.


De zouten in het wasmiddeltablet lossen ook heel goed de aanslag op. Zonder afwasmachine werkt zowel bakpoeder als soda. Kokend water in de theepot doen, daar wat soda bij doen, een paar. Was het tin minstens één keer per jaar in lauwwarm water met soda of.


Bruine aanslag in je theepot: wel of niet schoonmaken? Met baking soda kun je trouwens nog veel meer andere handige dingen doen. Van die kunstgebit-schoonmaak-tabletten zijn erg goed voor het verwijderen van.


Ontdek de beste manieren van zilver schoonmaken, zodat je jouw sieraden, bestek en. Zilver schoonmaken met soda en aluminiumfolie. De truc met sodawater en aluminiumfolie is niet alleen handig, maar ook erg voordelig.


Soda Pak dan al doffe, verkleurde zilveren sieraden en doe. De tuit van een theepot wordt schoon door hem vol te stoppen met vochtig zout en . Met soda kan ook, mits de binnenpan niet van aluminium is. Een scheutje in uw aangeslagen koffie- en theepot, even met een doekje erdoor . Magnetron schoonmaken – Strooi baking soda op een schone vochtige.


Thee aanslag – Vul een theepot met kokend water, knijp een partje . In de supermarkt is een hele gang ingericht met schoonmaakmiddelen. Wil je graag een keer je theepot schoonmaken van binnen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts