maandag 11 september 2017

Safari senza

Safari Senza is in principe exact hetzelfde als de originele Safari, het verschil zit 'm in het alcoholpercentage. Safari Senza heeft een lager percentage alcohol . Safari is een likeur met de smaak van tropisch fruit.

Er bestaan twee versies: Safari met een alcoholpercentage van (likeur), en Safari Senza met 1 . Safari Senza 50cl Productfoto ID Shot 72xSafari Senza 50cl Productfoto Label 72x72. De bijzondere warme en zoete smaak maken Safari heerlijk als pure drank of met ijs. Een feestelijke combinatie is een klein scheutje Safari met champagne, .

Normaal mix ik het met cola light, maar ik wil wat nieuws. Met sinaasappelsap vind ik het niet lekker. Safari Likeur liter Haal de exotische sf.


Product kenmerken; Ingrediënten; Voedingswaarden; Overige informatie. Juist vanwege de populariteit onder de jeugd is de Safari Senza ontwikkeld. Deze heeft een alcoholpercentage van 1procent en kon dus verkocht worden . Spirit based exotic fruit flavoured drink.


Safari senza is een likorette (licht alcoholische drank) gebaseerd op de bekende Safari Likeuren. Het is een mix van de volgende smaken: Passievrucht, mango, .

Café Schiller Drinken Overige Dranken Safari Senza. Wij verkopen geen alcohol aan jongeren onder de jaar. Bent u jonger dan 2 toon dan bij het afhalen van uw bestelling altijd een legitimatiebewijs.


Home Alcohol Aperitieven en premix Safari Senza Exotic Fruit Drink. Safari senza, fles 500ml in de aanbieding bij Spar in week 49-2016. Vind hier alle informatie over Safari senza. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op Supermarktaanbiedingen. Communicatie-adres, Molenwerf 10-1 10BG Amsterdam, The Netherlands.


Safari Senza Likeur 50cl kopen en bestellne. Online Safari Likeur actie prijs-aanbieding 9.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts