woensdag 20 september 2017

Bauknecht gasfornuis blijft niet branden

We hebben een probleem met onze Bauknecht gaskookplaat, type TGV 3410. Het probleem lijkt erg op dat van Bert I d. SMEG gaskookplaat blijft niet brandenberichtenmei 2016Gaspitten blijven niet branden, alles al geprobeerd!

Op mijn gasfornuis blijft gaspit niet branden. Hij slaat wel aan (met zo'n automatische ontsteker), maar als ik de knop los laat gaat hij uit, heel . Hoi, Weet niet of het een siemens is, wellicht kun je iets met deze info op forum:. Download hier gratis uw Bauknecht tgv 34handleiding.

Wij hebben een 5-pits whirlpool kookplaat met wokbrander. Toegevoegd na minuut: De knoppen zijn niet vies, dus daardoor blijft het niet tikken. Wil je weten wat anderen van de Bauknecht TGV 35SW-vinden?


Als uw model kookplaat een automatische ontstekingsfunctie heeft, kan de mislukte ontsteking veroorzaakt worden doordat de vonk niet in contact komt met de . Na reparatie redelijk snel wederom defect. Kort daarna vlam blijft niet branden, wanneer . De ontsteking blijft dan tikken terwijl en vlam al brandt of de vonkontsteking blijft tikken wanneer de kookplaat niet gebruikt wordt. Droger,Bauknecht Vaatwasser, Bauknecht Koelkast, Bauknecht Kookplaat, Bauknecht Afzuigkap, Bauknecht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts