woensdag 13 september 2017

Horeca doeken

Zo zijn er duizend en een van dit soort karweitjes waarvoor men nog steeds de theedoek gebruikt. Theedoeken en andere doeken heeft Horeca natuurlijk voor u . Theedoeken, glazendoeken of keukendoeken.

Bij VEGA horeca en catering leverancier kiest u uit vele verschillende kwaliteiten. Doeken van Dintex De horeca doeken van Dintex kom je in vele branches tegen. Zo leveren we de keukentextiel aan hotels, restaurants, bistro, catering, . Super absorberende horeca theedoek gemaakt van 1 katoen.

U bespaart geld als u ervoor kiest om alleen de doeken (en volant) van uw zonwering te laten vervangen. Dat is een vraag die we wekelijks krijgen. Koop van onze specialist Vaat en Theedoeken assortiment bij Nisbets. De leverancier voor de horeca en Doeken en Handschoenen Artikelen tegen de beste . Horeca theedoeken en keukendoeken bestellen met een levertijd vanaf uur!


Keukentextiel voor de horeca; theedoeken, koksdoeken, glazendoeken, keukendoek, vaatdoeken, enz. Voor dit doel neem je een niet pluizende doek, bij voorkeur van linnen. In de ene hand wrijf je met de rest van de doek eerst de rand van het bor daarna het . Bedrijfskleding voor cafe's, restaurants, hotels, strandtenten?

Polo's, koksbuizen, koksbroeken, sloven, gilets, blouses . Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! Voor dit Horeca terras hebben we gekozen voor maatwerk doeken welke elkaar mooi overlappen. Het grote donkere doek dient tevens als bescherming voor . Glas, hotelporselein, bestek, koksmessen,. Beschermt uw tafellakens en zorgt voor een betere 'feel' van uw tafelinnen.


Er zijn van die dingen die iedereen nodig heeft en waar je niet genoeg van kan hebben. Theedoeken (ook wel glasdoeken of vaatdoeken) zijn daar een goed . Pub Horeca is de non-food groothandel voor de horeca, sportkantines, kantoren enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts