dinsdag 26 september 2017

Villa massa limoncello kopen

De met passie gemaakte Italiaanse citroenlikeur is zacht en fris van smaak. Villa Massa Limoncello heeft een alcoholpercentage van en geserveerd bij -7 . De Villa Massa Limoncello (70cl) is bij Drank.

Koop dus nu Villa Massa Limoncello (70cl) voor de beste prijs en we leveren je . Villa Massa is in 19door Sergio Massa en zijn broer Stefano opgericht. Ze produceren Limoncello volgens een oud familierecept. Villa Massa Limoncello wordt gemaakt van de citroenen uit het Sorrento gebied.

Wanneer limoncello gemaakt wordt met citroenen uit Sorrento, mag de likeur . Villa Massa Limoncella ook wel bekend als Limoncino is een frisse, zoete Italiaanse likeur die snel aan populariteit wint in Nederland. Villa Massa, dé limoncello op basis van de 'beschermde' zoete Sorrento-citroen. Puur natuur en zonder kunstmatige toevoegingen.


Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? De Limoncello Villa Massa wordt gemaakt met citroenen geteeld in slechts één van de gemeenten van het schiereiland van Sorrento en het eiland Capri. Villa Massa Limoncella is een frisse, zoete Italiaanse likeur die snel aan populariteit wint in Nederland. Gemaakt volgens een ouderwets recept uit de regio . Sicilië en het Italiaanse familierecept, €1(5l), , o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts