maandag 25 september 2017

Smoothie bosvruchten zonder yoghurt

In de meeste smoothies zit zuivel zoals melk of yoghurt maar er zijn ook mensen die . Een makkelijke smoothie zonder zuivel die gemaakt wordt van diepvriesfruit en water. Een smoothie zonder zuivel is gezon lekker en snel. Voor een lekkere smoothie zonder melk en zonder suiker heb je geen ingewikkelde ingrediënten nodig. We hebben een hele simpele maar o zo lekkere bosvruchten smoothie gemaakt met frambozen, aardbeien, bessen, yoghurt en melk.


Doe yoghurt en fruit in een blender en je hebt in een mum van tijd een glas vol vitamines,. Je neemt een pak ananassap zonder toegevoegde suiker! Mix de bosvruchten, melk of yoghurt, en banaan in uw keukenmachine of blender. Voeg onder het mixen de suiker, honing of zoetstof toe en mix op de hoogste . Bosvruchten diepvriesfruit, 5ml magere . Smoothie met bosvruchten, sinaasappel, banaan en yoghurt. Probeer deze vijf lekkere smoothie recepten eens!


In dit artikel vind je namelijk recepten voor smoothies die helpen bij. Deze week drinken we een bosvruchten Smoothie. Neem je melk, yoghurt of vruchtensappen pas vlak voor gebruik uit de koelkast. Zo heb je alleen maar een beetje yoghurt, fruit en een blender nodig. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een bosvruchten smoothie te.


Was het verse fruit, doe het in de blender en voeg hier de Griekse yoghurt aan toe. Smoothie Recepten met Aardbei, Mango, Kiwi, Banaan, Appel en ander vers fruit. Met het Fruit Smoothie Receptenboek leer snel super smoothies te maken zonder. De smoothie op basis van yoghurt is in Nederland het meest bekend als 'smoothie', dranken op basis van. Dit recept is makkelijk te maken zonder blender.


Daarom dacht ik om voortaan 's ochtens een smoothie te blenderen. Gebruik A2Aom heerlijk yoghurt bosvruchten ijs te maken. Kijk op de website ook voor andere recepten.


In dit artikel gaan we het hebben over rode smoothies. Met deze machine kun je sap persen zonder dat de voedingsstoffen verloren gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts