donderdag 7 september 2017

Rosendahl horloge picto

Een horlogemerk dat dit bewijst, is Rosendahl. De PICTO collectie, gebaseerd op een unieke vorm van functionaliteit en simpliciteit, . Picto horloges van Rosendahl, designhorloges met karakter.

Picto horloges koop je bij Mio in Amsterdam. Picto horloges van Rosendahl zijn nu ook te koop bij Mio sieraden. Het Picto horloge is er in drie maten en vier kleuren.


Het Deense merk Rosendahl hecht veel waarde aan functionaliteit en simpliciteit.

Picto horloges werden gemaakt door Rosendahl, maar Rosendahl bestaat niet meer. Het Deense Picto horloge is zo uitgesproken eenvoudig en zo succesvol . Rosendahl horloge Picto Watch 433Analoog mm Oranje. Rosendahl horloge Picto Watch PT433Analoog mm Blauw Rose. Dit horloge is een horloge van het merk Rosendahl.


De kleur van de kast is zwart en de kleur van de band oranje. De Rosendahl horloges hebben een Quartz uurwerk. De collectie Rosendahl horloges bestaat uit de volgende series, de WatchII, WatchIV en de PICTO.


De originele vervangende zwart rubberen horlogeband voor het Rosendahl Picto horloge, met modelnummers 4336 433en 43371.

Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Rosendahl horloge Picto Watch PT433Analoog mm Zwart heren horloge. Rosendahl Timepieces brengt Deense horloge ontwerpen van kaliber op de markt. De Picto is één van de gekoesterde design klassiekers uit de jaren zeventig.


De horloges van Rosendahl zijn simpel, maar zeker niet saai. Rosendahl borduurt zich voort op de Picto! Rosendahl Picto Watch PT433Uurwerk (type) :Quartz Kast (materiaal) :Stainless steel polished Kast (diameter) :mm . Rosendahl Picto Watch PT433Uurwerk (type) :Quartz Kast (materiaal) :IP gold plated Kast (diameter).


Glas (materiaal) :Gehard mineraalglas Horlogeband. Het Deense familiebedrijf Rosendahl hecht veel waarde aan functionaliteit en. Het horloge rechts is een remake van de Picto Watch, een baanbrekend . Een horloge van Rosendahl staat garant voor kwaliteit en klasse.


Silvrants Edelsmid in Baarlo biedt u een prachtmodel aan van Rosendahl: Rosendahl Picto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts