maandag 25 september 2017

Astronomische schakelklok

Digitale programmaklokken, week, astronomisch Hager e-catalogus. Theben SELEKTA 1topis een astronomische schakelklok met TE inbouwbreedte voor hoge capacitieve lasten bij LED-lampen en spaarlampen. De diverse modellen bieden een breed scala van mogelijkheden voor verlichtingsprojecten in o.

De modulaire astronomische schemerschakelaar IC Astro regelt de in- of uitschakeling van de verlichting (of van een andere elektrische belasting) volgens de . Digitale en analoge programmeerbare schakelklokken. Bekijk hier het overzicht van schakelklokken van Legrand. Beschrijving potentiaalvrij wisselcontactDe schakelklok activeert de last bij .

Schakelklok digitaal astronomisch wisselcontact 230V - EE1- Verpakt per stuk. De SOVU heeft een ingebouwde astronomische schakelklok waarbij ook.

De SOVU bevat naast een astronomische tijdklok ook een eigen tijdklok die op . Bekijk ons assortiment Astronomische schakelklok (artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Een astronomisch uurwerk of astronomische klok is een uurwerk waarop men ook astronomische gegevens kan aflezen, zoals de stand van de Zon, Maan, . Digitale Astronomische Klok Week 230V 16A-W. De astronomische klokken EE1en EE1zijn klokken met een elektronische weekprogrammering die zorgen voor het automatisch aansturen van . Productgroep, Digitale schakelklok voor paneelbouw.


Digitale schakelklok voor paneelbouw Selekta Theben dig. Onderstaande blokken kunnen toegepast worden met de LOGO!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts