maandag 25 september 2017

Het krantje digitaal

Ook leest u hier de krant die wekelijks in . Voorburgs Dagblad is onderdeel van Digitaal Dagblad. Bekijk onze krant digitaal met behulp van onze digitale krant.

Bekijk hier het volledige archief van dit jaar. Digitaal prikbor waarop vraag en aanbod op cultureel gebied samengebracht worden; Uitgeven van een wekelijkse UITLadder in Het Krantje . De uitgeverij van Het Krantje doet hun uiterste best om de krant bij u op de deurmat.

Klachten kunnen ook digitaal doorgegeven worden per e-mail of via een .

Hierbij de eerste editie van “het krantje” van kindcentrum De Horst dat. Basisschool de Gazelle ○ Pallas Atheneplein 6846XA Arnhem ○ 0– 3831319. Het krantje met het programma en alle projectinformatie is te vinden bij onder meer de bibliotheken en huisartsen.


Tevens is het krantje digitaal te bekijken op . Zuid-Holland kent vele plaatselijke initiatieven in de vorm van digitale dag- en weekbladen. Er is kritiek bij daklozen van 't IJ op de digitale vorm van de Bredase straatkrant. Want ik pluk `m iedere week opnieuw uit m`n digitale brievenbus.


Uniek eigenlijk, dat zo iets simpels als het krantje zo`n belangrijk ijkpunt in je week is . Als abonnee van het AD kan je de online krant doorbladeren. Deze online versie van de krant brengt kwaliteitsjournalistiek met actueel nieuws, opinie, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts