donderdag 21 september 2017

Naaicursus rotterdam zuid beginners

Het naaiatelier in Rotterdam voor cursussen naaien, patroontekenen, modedesign, video naaicursussen, mouleren, en creatieve workshops. Er zijn volop naailessen en naaicursussen in grote steden zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam maar natuurlijk ook bij u in de buurt…want een naailes . Het succes van het Wijkatelier op Zuid gaat doorIn freehouse.

Onze cursussen worden geven in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Deze cursus is bedoeld voor de echte beginner die wil proberen of kleding naaien . Paul Krugerstraat 147B 30GJ Rotterdam 010-2265467. Loopt u al tijden rond met ideeën voor uw eigen kledinglijn? Voor een naai cursus of naailes in Rotterdam Zuid Holland NL!


In onze naaicursus beginners kun je de perfecte rok maken en dit gemaakt op jouw lichaam of . Foto van Wijkatelier Op Zuid - Rotterdam, Zuid-Hollan Nederland door SImone D. Of je nou een beginner of een mode-ontwerper in opleiding bent. Locatie: Oranjeboomstraat (nabij de HEF, Rotterdam zuid). Het mode atelier in Rotterdam voor naaicursussen, naailessen, patroontekenen, modedesign, mouleren, creatieve . IRIS” Ans Annen-van Loon, naast alle cursussen voor beginners en gevorderden,. Den Haag, ook Rotterdam en Amsterdam, Ensaid modevakschool, Violetta.


Zoetermeer, Atelier M Rokkeveenseweg Zuid 17 27ER Zoetermeer, tel.

Modelessen is een naaicursus met de nadruk op eigen ideeen. Bijvoorbeeld een stoffenzaak, naaimachinehandel, een modevakschool, geef je een naaicursus of creatieve workshops? Van Doorn naaimachines voor naaimachines en fournituren in Rotterdam. Studio ZIP geeft naailessen, beginnerscursussen, fashioncursussen en workshops in Binkin Den Haag. Bij SKVR in Rotterdam kun je lessen en cursussen volgen in beeldende kunst, dans, fotografie, video digitale media, muziek, schrijven en theater.


Bekijk de reviews en beoordelingen van Mobiele atelier in Rotterdam. U bevindt zich hier: Home Zuid-Holland Rotterdam Mobiele atelier. Mobiele Atelier het modeatelier voor naaicursussen, creatieve workshops, kleding verstel en. Er worden cursussen aangeboden op beginners-, middenniveau en gevorderden.


Wat leer je in de cursus naailes voor beginners? Je leert in deze cursus “Naailes voor beginners” stap voor stap de basisvaardigheden die nodig zijn om goed . Bots Logopediepraktijk Rotterdam-Zuid J Groenezoom 13075GJ Rotterdam Telefoon: 010-41971Fax: 010-4197135.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts