woensdag 12 november 2014

Antiek glas herkennen

Het leren herkennen van antiek op een rommelmarkt begint met kennis en. Het informatiepunt voor de antiekliefhebber. Glas is een mengsel van kwarts met een alkali, zoals potas of soda.

Boeken zoeken: antiek,rh:boekwinkeltjes. Antieke pop herkennen: zeven kenmerken - Antiekepop. Koninklijke tips - Cata,rh:cata.


Sugahara design glas met innovatief ontwerp - Schreuder \u0026amp; Kraan,rh:schreuder-kraan.

CopierLinoTagliapietraEffetreNational-MuranoGlas-CollectieKunstconsult. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. In de Glas en kristal catalogus vind je een overzicht van alle glas en kristal op Cata. Vind hier het glaswerk of kristal dat je verzameling compleet maakt!


Methoden:Oppervlakkige manieren om Muranoglas te herkennenBepalen op. Glas is een mengeling van zand en metaaloxides die op een extreem hoge temperatuur worden gesmolten tot een. Zijn de ogen van glas, dan is het mogelijk een antieke pop.

Overzicht van antiek glas, vooral van glas uit de periode na 1850. Sommige markeringen zijn gemakkelijk te herkennen, terwijl anderen duister, vaag of afwezige allemaal samen. Koop en Verkoop Antiek Glas en Kristal op Marktplaats.


Glazen, schalen en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Bij Romantic Table heeft u keuze uit antieke kristallen drinkserviezen antieke glazen drinkserviezen losse glazen en ander mooi glaswerk. Echt antiekglas is een geblazen glassoort. Dit wordt veel toegepast bij glas-in-lood of andere glasveredelingstechnieken.


De benaming 'glas' of 'kristal' voor glaswerk verschilt van land tot land. Een werkelijk hoog kwaliteitsglaswerk is makkelijk te herkennen: het lijkt stevig, het . Iedereen heeft wel iets fraais van glas: een antieke fles, oud geslepen serviesgoed of een vaas uit een erfenis. Wat is antiek Conform de fiscale wetgeving is een voorwerp antiek indien het 1jaar en ouder.


Een zeer bekend ontwerper voor het glas was Copier. Vanzelfsprekend hou ik ook van glaswerk en vooral van kristal omdat het glimt en blinkt! Het truukje van mijn schoonmoeder: even met je nagel ertegenaan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts