donderdag 20 november 2014

Vijverpomp met ingebouwde uv lamp

Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Dompelpomp EGO 3GI-S met bovenuitlaat en ingebouwde vlotter. Ubbink filterpomp FiltraClear 60Plus Set met UVC W en Elimax 1500.

Plus UV-Lamp Recht Plus Blauw 3Nm Watt (Watt Compatibele) 24\ 60 . Vivaria VarioSub 30Filterset met Pomp en UV-C. Decoclear Camouflage Vijverfilter plus Vijverpomp. Pontec vijverpomp met ingebouwde UV-lamp tegen zweefalg.

Prima pompje met uv ( de alles in een oplossing voor vijvers tot max. 20Liter ) pomp in het . Deze vijverpomp filtreert, pompt en reinigt. Koop of Verkoop vijverpompen op Marktplaats. Filtersysteem met twee bakken en geïntegreerde uv-lamp inclusief . Het vijverwater wordt door middel van een vijverpomp door de filter gestuw waarbij vuildeeltjes. Drukfilters zijn ook verkrijgbaar met ingebouwde UV-lamp.


Bij UVC-filtering is er altijd een pomp aanwezig in de vijver. Er bestaan ook biologische filters waarin een UVC-lamp is ingebouwd. Compacte goed functioneerde vijver pomp met ingebouwde UV lamp.

Easyclear 30Filter, UVC Fonteinpomp voor vijvers tot 30liter. U kunt echter ook kiezen voor een vijverfilter met een ingebouwde UV lamp. Bij een pompgevoed filtersysteem de UVC-filter voor de vijverfilter te plaatsen . Deze lamp doodt de in het water aanwezige zweefalgen, waardoor het vijverwater. Oase Filtral, voor siervijvers tot maximaal 2500L.


Kant en klare filter met fontein, ingebouwde pomp en UV-C lamp voor plaatsing in de vijver. Of bent u op zoek naar een nieuwe UVC-lamp? Dan bent u op vijverpomp-expert op de juiste plek.


Wij bieden een ruim assortiment aan vijverpompen, . Een uniek 3-staps vijver-drukfilter geheel compleet met filtermateriaal en UV-C lamp! Ingebouwde UV-C zorgt voor bestrijding van algen en werkt preventief. Dit is alleen de filter, twijfelt u welke pomp u hierbij nodig heeft, neem dan . AquaKing dompelpomp - met ingebouwde vlotterschakelaar. AquaKing Super UV - RVS - Tlamp + aansluitingen.


Levering inclusief innovatieve AquaMax Eco Control voor bediening en regeling; Maakt het mogelijk om met ingeschakelde . De drukfilters zijn bij ons te verkrijgen met en zonder ingebouwde UV- C. Weet niet wat voor filter je hebt, als je een ingebouwde UV-lamp hebt, . De ingebouwde UV-C houdt algengroei onder controle en remt de ontwikkeling van schadelijke bacteriën en ziektekiemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts