woensdag 19 november 2014

Elektrische partypan

Een elektrische horeca partypan van Ø500x(H)190mm kopen bij XXLhoreca? Bestel de Hendi 1400W partypan 2395online. In deze praktische multifunctionele elektrische partypan kun je werkelijk alles bakken en braden.

Zeer geschikt voor op vakantie en op de camping. Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch. Voor een multifunctionele partypan gaat u naar de funcooking-expert!


Een elektrische hapjes partypan met een 6-vaksverdeling waarin soorten hapjes zijn verdeeld.

Hieronder geven wij een voorbeeld van de hapjes waarmee . Als je aan het koken bent, dan wil je natuurlijk een zo goed mogelijk gerecht op tafel kunnen zetten. De kwaliteit van de pan die je hierbij gebruikt heeft hier een . De partypan is een prima alternatief voor als u een keer geen zin hebt om hapjes te. U krijgt een elektrische pan met deksel in bruikleen (doorsnee ong. cm).


Nieuw in ons assortiment: elektrische partypan met roestvrij stalen (demontabele) vakverdeling. De partypan is een creatieve manier van gezellig en gezond eten.

In een grote elektrische tafelpan kunt u vlees, groenten en aardappeltjes bereiden, zonder . De Boekelse Partypan is een nieuwe manier van gezellig en gezond tafelen. De Boekelse Partypan is een elektrische pan waar u alles in kunt bakken zonder . Samen in een grote elektrische pan gezellig tafelen. Door de minimale rookontwikkeling is de pan zowel binnen als buiten te gebruiken.


Voor kleinere groepen (minder dan personen) bieden wij de onderstaande pakketten aan op basis van afhalen, hierbij worden of elektrische pannen bij . Een ronde pan doet het altijd goed op een buffet en deze party pan is dan ook een aanwinst voor elk buffet. U kunt dan binnen op tafel bakken braden. Een elektrische hapjes partypan waarin diverse hapjes warm gemaakt kunnen worden. Een elektrische partypan gevuld met kilo heerlijke kippenvleugels, spareribs, mini saté en kip-balletjes.


De ideale pan voor het koken, roosteren, stomen, ontdooien of het warm . De Boshuizen Party pan ; een nieuwe manier van eten. In de grote elektrisch te verwarmen pan bakt u superveilig en vrijwel . Royalty Line XXL Elektrische Partypan Vandaag een deal waarmee je van iedere maaltijd een groot feest kan . Geschikt voor bakken, braden en warmhouden. Inclusief deksel met glazen kijkvenster en . Gemakkelijk, gezellig, gezond en superveilig in een grote elektrische pan. U bakt vrijwel geurloos zonder vet of olie.


Gemakkelijk: u heeft alleen een stopcontact . Gezellig met zijn allen aan tafel of als warmhoud pan bij een buffet, deze elektrische pan is er ideaal voor. U kunt er ook in baken, braden, grillen of stoven. Schoonmaak elektrische party-pan (bij meer dan personen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts