dinsdag 11 november 2014

Bamboe handdoeken santens

Bamboevezel is anti-bacterieel, anti-schimmel en anti statisch. De natuurlijke actie houdt slechte geuren .

Koop luxueuze en ultra zachte handdoeken gemaakt van Bamboe exclusief online bij Cotton House. Exclusief in België gemaakt door Santens. Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op prijs: hoog naar laag.

Onze handdoeken van Santens zijn nu ook on-line te bestellen. Bamboe Zacht als zijde en milieuvriendelijk, bamboewashandjes van Santens! Fabrieksverkoop van handdoeken, badjassen,. Santens ging zich als antwoord daarop toeleggen op producten van superieure kwaliteit, zoals badstoffen op basis van bamboevezels, die het . Zo ontwikkelde 8Solutions, ter ondersteuning van de bamboe handdoeken collectie van Santens, een reeks van geschenkverpakkingen met eco-uitstraling . De twee displays werden aangekleed met verscheidene accessoires, ook vervaardigd uit bamboe.


Hangers voor badjassen en handdoeken, een folderbakje, . Badlinnen bamboe-katoen van het merk Santens is beschikbaar voor de prijs van €13.

Mijn eerste ervaringen met kleding van bamboe! Ik denk dat hun handdoeken ook wel bij reguliere winkels te koop zullen zijn, maar dan zou je ze even moeten mailen om te vragen waar . SPECIAL den van bamboe als draagconstructie. Bamboo by Santens is een collectie badlinnen op basis van. De Jardin Secret handdoeken bamboe collectie is natuurlijk zacht en zeer luxueus.


Deze badlinnen werden eerst uitgebracht onder het merk Santens, die in . Handdoeken koop je eenvoudig online bij bol. Walra - Badhanddoek - Antraciet - x 1cm - Set van 5. Strandlaken - extra zacht - Bamboe - grijs. Ik heb zelf bamboe handdoeken van het merk Santens Bamboo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts