vrijdag 14 november 2014

La motte wijn zuid afrika

La Motte is sinds 20een van de slechts wijnhuizen in Zuid-Afrika die onderdeel uitmaakt van het Biodiversity Wine Initiative (BWI), een landelijke . Dit zorgde ervoor dat de kwaliteit van de wijnen enorm toenam en La Motte één van de topproducenten van Zuid-Afrika werd. La Motte is een wijnboerderij in het Zuid-Afrikaanse Franschhoek en is een voorbeeld van de Kaaps-Hollandse bouwstijl.

De mooiste wine estate die wij hebben gezien. Top onderhouden, mooie gebouwen, heerlijke wijnen met professionele begeleiding. Tegenwoordig niet alleen als wijnhuis, maar ook vanwege de dingen die je er kunt doen.


Verkooppunten Zuid-Afrikaanse wijnen wijn Zuid-Afrika.

Zuid-Afrikaanse wijn in Nederland De gasten van. Hosman Frères (oa. Boschendal en La Motte) . Op onze laatste wijnreis zijn we in Zuid Afrika geweest. Bestel deze La Motte Millennium nu direct online via dé grootste wijn. La Motte In de culinaire hoofdstad van Zuid-Afrika, Franschhoek, werd ruim driehonderd jaar geleden het prachtige wine estate La Motte gesticht.


La Motte, een historische mijlpaal van oudsher en een verrijking op de beroemde Zuid-Afrikaanse Franschhoek Valley. De wijnbouwtraditie van Zuid-Afrika vindt haar oorsprong in het jaar 165 toen. Het is een uitnodiging om de warmte van Zuid-Afrika met meer dan 300 . La Motte Pierneef Sauvignon Blanc Organically Grow van wijnhuis La Motte uit Zuid-Afrika.

Gemakkelijk, betrouwbaar en veilig te bestellen bij Le-Connaisseur. Het Pierneef restaurant gelegen op het wijnlandgoed La Motte is vernoemd naar de beroemde Zuid-Afrikaanse artiest Jacob . Heerlijk wit fruit, peer en perzik in de geur, noten en honing,karamel, perfect gedoseerd hout, met heerlijk toast, vanille en een vleugje . Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Alles over wijn over Zuid-Afrika, wineries, wijnregio's, wijnreizen, chenin blanc, sauvignon blanc, shiraz, pinotage en meer. Home Zuid-Afrika Zuid-Afrikaanse wijnhuizen La Motte . Vind hier ook nog meer aanbiedingen zoals La Motte Millenium, Zuid-Afrika, Rode Wijn en duizenden . Recent binnen gekomen vanuit Zuid-Afrika: de wijnen van La Motte en Schoone Gevel. La Motte behoort zonder twijfel tot de grote namen van . Kleine Zalze Shiraz Vineyard Selection Stellenbosch, 2009.


Klein Contantia Cabernet Sauvignon Merlot . Zijdezachte, fruitige wijn met rijke aroma's van abrikozen, ananas en noten door de . Jan van Riebeek maakte in 16de eerste Zuid-Afrikaanse wijn. Bij La Motte zullen we overigens uitsluitend vintage wijnen aantreffen, waarbij het fruit van . Vanaf Paarl of Stellenbosch leidt de R het dorp in langs mooie wijnfarms als l' Ormarins, La Motte en Grande Provence.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts