woensdag 12 november 2014

Oude serviezen te koop

Voor antieke , oude en brocante serviezen. Wempe in- en verkoop van oude serviezen en dealer van Gien serviezgoed. Welkom op de website van Two of a kind oude serviezen, een winkel voor liefhebbers van (oud) serviesgoe glaswerk, tafellinnen en tafelzilver, alles voor uw .

Oud servies, Oud serviesgoe Oude serviesdelen, Antiek servies, antieke Serviezen, . Oude serviezen, Bestek, kristal, keramiek en meer. U kunt bij ons de mooiste serviezen kopen maar ook borden, bordjes, kop en schotels, glazen en bestek huren! En bijkomend voordeel: u hoeft het niet af te .

Nieuwe Binnenweg 2A 30GL Rotterdam 0031-10-4258352 . Wij kopen graag uw oude voorraad serviesdelen op. Wilt u iets aan ons aanbieden dan ontvangen wij graag een voorraadlijst van de artikelen die u ter verkoop . Royal Albert Old Countrij Rose diepe dorden 6. WIJ STOPPEN MET DE VERKOOP VAN SERVIEZEN , DE LAASTE SERVIEZEN MET GROTE KORTINGEN Prachtige antieke serviezen diner ontbijt koffie en . Welkom op de website van Servies(in)compleet! Een deel van onze voorrraad staat nog op de oude website. Hieraan kan je ook herkennen in welke tijd het servies gemaakt is.


Er is een boekje te koop met de stempels van al deze serviezen.

VILLEROY EN BOCH serienaam BURGERLAND in het . Winkel in serviezen, damast, glas en kristal, en tafelzilver, gevestigd te Zutphen. Heel België, Servies, 86zoekertjes van aankoop en verkoop op Kapaza. Als hobby verzamel ik brocante spulletjes zoals roosjes servies ( Bavaria, Kahla, Mosa en Societe Ceramique ) het 'oude' Boch servies en tegenwoordig ook frans.


Wat ik dubbel of over heb wil ik te koop aanbieden via de Blauwe Blaker. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Two of a kind oude serviezen in Rotterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Voor onderdelen van serviezen die nog nieuw te koop zijn, betaalt u bij ons nooit meer.


Servies gezocht: Oude serviezen, ongebruikte nieuwe servies onderdelen die niet. Hieronder volgt een lijst van merken en serviezen waarvan wij u nog aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts