maandag 17 november 2014

Miele hogedruk stoomoven ontkalken

Product dat speciaal ontwikkeld is voor het ontkalken van de drukstoomoven. Ontkalkingsmiddel voor het ontkalken van de hogedrukstoomoven. Gebruik voor het ontkalken uit- sluitend de bijgeleverde systeemreiniger (zie Bijgeleverde accessoires).

U voorkomt zo scha- de aan het apparaat . Ontkalk het apparaat uitsluiten wanneer. Als je de Míele hoge druk stoomoven gebruikt is het toch een regelmatig terugkerend ritueel. Storing bij ontkalken nu display zwart en gepiep, start niet meer.

Imperial hoge druk stoomoven geeft foutmelding F kan in de handleiding niet . Schrijf de eerste review over dit product. Laagste Prijs Garantie bij OnderhoudsArtikelen Geschikt voor hogedruk . Informatie over het ontkalken van uw stoomoven vindt u op de Bakpedia pagina! Ook hogedruk stoomovens van Miele zijn eenvoudig schoon te maken.


Lees beslist de gebruiks- en montage- handleiding voordat u uw apparaat plaatst, installeert en in gebruik . De regelmaat waarmee u de hogedrukstoomoven dient te ontkalken is afhankelijk van de. Afdichtingsring voor alle Miele Imperial stoomovens met ronde deur . Miele kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die is ontstaan.

Gebruik voor het ontkalken uitsluitend het ontkalkingsmid- del van Miele. Deze ontkalker is speciaal op uw hogedrukstoomoven afgestemd. Ontkalker voor hogedruk stoomovens van Miele - 1000ml. Merk: Miele Miele; Artikelnummer: 6823151; Levertijd: Direct leverbaar.


Klussen - Miele ontkalker voor hogedruk stoomovens 6823151. Doseerspuit voor het ontkalken van hogedruk stoomovens van Miele - met slang. Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. Originele Ontkalker voor stoomoven Merk Miele Omschrijving Stoomoven ontkalker Kenmerk fles. Ontkalker voor hoge druk stoom oven 1ltr Miele antikalk Ontkalker antikalk Ontkalkingsmiddel Waterfilter Waterfilters Stoomoven Geschikt voor alle modellen.


Miele 68231Ontkalker Miele 68231Ontkalkingsmiddel voor de hogedruk stoomoven. Ontkalkingsmiddel voor het ontkalken van de . Fp Er loopt geen water in het toestel. Controleer of – de wateraansluitkraan geopend is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts