dinsdag 18 november 2014

Latte macchiato maken youtube

In deze korte video wordt uitgelegd hoe wij onze latte macchiato maken. Bij een latte macchiato wordt geschuimde melk daarom bevlekt door espresso. In deze eerste aflevering van Hoe is het gemaakt gaan we een Latte Macchiato maken bij de.

Er zijn zoveel verschillende koffiebereidingen mogelijk dat het soms lastig is te weten wat alles is. How To Make A Cappuccino Or Latte - Steaming and Frothing Milk. Latte Macchiato maken door Johan van Prins heerlijk Nijkerk.


Het speciale van een Latte Machiatto - met Jeroen Veldkamp - Duration:.

Espresso macchiato latte macchiato maken - Duration: 5:43. Ook melkschuim is belangrijk bij een latte macchiato, net als verschillende laagjes. Om het nog ingewikkelder te maken: een espresso met .

Maar wat is het verschil tussen een latte en een latte macchiato? Het heeft allemaal te maken met smaak en zwaarte van de vloeistoffen . Say goodbye to Starbucks dit kan jij zelf. Ik drink mijn koffie eigenlijk altijd zwart, . Latte macchiato is ook lekker als je eigenlijk nooit koffie drinkt, omdat het heel 'mild' is. Mijn kanaal kun je trouwens hier vinden!


Haha, zelf maken is inderdaad 10x goedkoper dan Starbucks :) Reply. Er is ook een lekkere variant op de latte macchiato namelijk een iced-latte! Het is deze week week in ons gezamenlijke Philips Saeco project! Cremadude die een filmpje heeft gemaakt van hoe hij een latte macchiato zet:. In dit filmpje zie je hoe je een perfecte latte macchiato maakt.


De Italiaanse cappuccino en latte macchiato bieden volop ruimte voor extra marge. Door hierin keuzes te maken bepaalt ieder koffiemerk zijn eigen karakter. Latte macchiato, Latte and French press. Jeroen over periodiek onderhou zoals het ontvetten en schoonmaken van de . Melkschuim voor bijvoorbeeld een cappuccino of latte macchiato.


Er een gewoonte van maken dat je het pijpje elke keer goed schoonhoud met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts