maandag 17 november 2014

Reflecterende sticker werkverkeer

Sticker 500x100mm geel FLUOR 'WERKVERKEER' - Sticker met opdruk- reflecterend klasse III FLUORICEREND- geschikt voor personenauto. Waarvoor heeft een 'Werkverkeer'-sticker dan wel nut, zul je je vast afvragen. Zo moet deze reflecterend zijn en geel van kleur.

Werkverkeer bordje met zuignappen Werkverkeer magneetbordje. Reflecterende klasse sticker op magneetplaat . De Werkverkeer bordjes (reflecterend) worden gemaakt van hoogwaardig flexibel kunststof en zij hierdoor ideaal om achter een autoruit te plaatsen. De reflecterende werkverkeer bordjes zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

De werkverkeer bordjes zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en kunnen zowel binnen als buiten. In het ergste geval zou een reflecterende sticker als hinderlijk, en of. Werkverkeer sticker of magneetplaat in 3M reflecterende uitvoering. De sticker is voor permanente bevestiging. De webshop voor uw stickers en stripings van hoogwaardige kwaliteit!


De sticker is vervaardigd van geel reflecterend vinyl -deze heeft een goedkeuring volgens europese norm ECE 104- en zwart . Veel bordjes (met name de magnetische) zijn reflecterend geel, terwijl ze. Idee: Zo'n 'Werkverkeer' sticker verplicht in bedrijfs- en dergelijke . Stickers zijn in diverse afmetingen te verkrijgen, de maten zijnop 5.

Dit werkverkeer bord blijft op zijn plek door een sterke magnetische folie,. Dit model heeft een retro reflecterende folie van klasse hierdoor is het bord zeer . Sticker Werkverkeer, reflecteren x cm. De 'Werkverkeer' sticker is te bestellen vanaf stuks. Snelle levering en veilig betalen via iDEAL,.


Werkverkeersticker, is niet reflecterend . Sticker Werkverkeer Toegestane afmeting : lengte is 5x de breedte. Geel reflecterend klasse I is de minimale eis. Met Zwarte rand en Beschermfolie Geel reflecterend Klasse 1. Reflecterende aanduiding met werkverkeer, cm lang. In twee versies te verkrijgen, als sticker of magneet. Auto - garfield - sticker - zelfklevend - retroreflecterend zelfklevende stickers voor buiten en binnen van.


Autobord WERKVERKEER - reflecterend - magneet. FOB-prijs:US $ 5-1 Poort:Shanghai or Ningbo, Minimale bestelhoeveelheid:1Stuk . Werkverkeer sticker - Stickers kopen en maken bij Stickythings.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts