donderdag 27 november 2014

Rosendahl picto horloge

Een horlogemerk dat dit bewijst, is Rosendahl. De PICTO collectie, gebaseerd op een unieke vorm van functionaliteit en simpliciteit, . Picto horloges van Rosendahl, designhorloges met karakter.

Picto horloges koop je bij Mio in Amsterdam. Uw originele Rosendahl Picto en Arne Jacobsen vervangende horlogeban. Voor horloges waarvan u de band niet in ons assortiment kunt vinden, kunt u bij . De originele vervangende zwart rubberen horlogeband voor het Rosendahl Picto horloge, met modelnummers 4336 433en 43371.

Het Deense merk Rosendahl hecht veel waarde aan functionaliteit en simpliciteit. Picto horloges van Rosendahl zijn nu ook te koop bij Mio sieraden. Het Picto horloge is er in drie maten en vier kleuren. De Rosendahl horloges hebben een Quartz uurwerk.


De collectie Rosendahl horloges bestaat uit de volgende series, de WatchII, WatchIV en de PICTO. Rosendahl horloge Picto Watch 433Analoog mm Oranje. Rosendahl horloge Picto Watch PT433Analoog mm Blauw Rose.


Rosendahl Picto Watch PT433Uurwerk (type) :Quartz Kast (materiaal) :Stainless steel polished. Glas (materiaal) :Gehard mineraalglas Horlogeband : Le.

Picto horloges werden gemaakt door Rosendahl, maar Rosendahl bestaat niet meer. Het Deense Picto horloge is zo uitgesproken eenvoudig en zo succesvol . Een horloge van Rosendahl staat garant voor kwaliteit en klasse. Silvrants Edelsmid in Baarlo biedt u een prachtmodel aan van Rosendahl: Rosendahl Picto.


Rosendahl Timepieces brengt Deense horloge ontwerpen van kaliber op de markt. De Picto is één van de gekoesterde design klassiekers uit de jaren zeventig. Het Deense familiebedrijf Rosendahl hecht veel waarde aan functionaliteit en.


Het horloge rechts is een remake van de Picto Watch, een baanbrekend . Home ; Zoekresultaten voor 'Rosendahl'; Return to Previous Page. PICTO betekent beel dus het is een uitstekende keuze als naam van dit horloge met zijn minimalistische grafische lijnen. Op zoek naar leuke pierre renoir horloge mode accessoires?


Rosendahl Horloges Rosendahl horloge Picto Watch PT433Analoog mm Zwart Wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts