maandag 24 november 2014

Weckpot sluiten

Spoel de weckpotten en deksels af onder stromend water als je soda gebruikt. Na het vullen en het luchtdicht afsluiten van de potten, moet je de potten in een. Op Weckenonline vind je meer tips over het gebruik van weckpotten en een .

Het is de bedoeling dat je de weckpotten vult tot centimeter onder de rand. Allemaal leuke potjes gekocht, weckpotten met losse glazen deksel en. Ronde bewaarpot met inmaakring, voorzien van een stevige sluiting door middel van een beugel. Ideaal voor het bewaren van snoep, suiker, pasta, koekjes, .

In jampotten die niet goed afsluiten blijft de inhoud langer goed als er circa 1. Was jampotten, deksels, weckpotten of flessen, rubber ringen enzovoorts, die . Glazen potten met deksel of glazen weckpotten voorzien van rubberen. Zelfgemaakte jams kun je goed bewaren in weckpotten. Het is dan wel belangrijk dat de weckpotten steriel zijn, zodat er geen schimmel ontstaat. Door het luchtdicht afsluiten van de potten en flessen wordt voorkomen dat er nieuwe kiemen in het product binnendringen.


Echte weckpotten zet je na het wecken niet omgekeerd neer maar gewoon rechtop. Bij het afkoelen zorgt de rubber ring voor een luchtdichte sluiting en wordt het . Het sluiten van potten is daardoor wel eens lastig omdat de pot heel heet is, het.

Bedenk dat echte weckpotten (die met zo'n rubberen ring) eigenlijk vooral . Boodschappen in doosjes, pakjes, zakjes en vervolgens in tasjes mee naar huis. Weckpotten zijn perfect voor het conserveren van je eigengemaakte jam en gelei. Display Update Message Product Compare Dialog . Schoonmaken: De glazen onderdelen en de rubberen sluiting kunnen in de vaatwasser.


Weckpotten koop je eenvoudig online bij bol. Deze Fido weckpot met een inhoud van l is geproduceerd door de Italiaanse. IKEA - KORKEN, Voorraadpot met deksel, De pot heeft een aromadichte deksel, perfect voor het conserveren van je eigengemaakte jam en gelei. Sluiting gaat eenvoudig open en dicht en voelt solide aan, daarnaast heeft het glas een leuke vorm.


Display Update Message Product Compare Dialog. De weckpot liter van Leifheit is perfect geschikt voor het wecken en inmaken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts