woensdag 26 november 2014

Gebruiksaanwijzing percolator 10 liter

Omschrijving: - Koffie percolator roestvrijstalen enkelwandige uitvoering- Zettijd kops: ca. Vul de percolator met koud water gelijk aan de hoeveelheid die er gezet. Afhankelijk van welke percolator u heeft dient u .

Plaats de stijgbuis (11) in het midden van de filterbakhouder (10). Koffie zetten met een percolator was lang geleden populair en lijkt opnieuw weer. Gebruiksaanwijzing Koffiepercolator 4 en 1kops.

De Daalderop Professional is een kwaliteitsproduct dat u bij het juiste gebruik lang genoegen zal . Koffiezetten met onze percolator gaat als volgt: 1.

Voor liter koffie gebruikt u 5gram koffie. Plaats de schommelschijf met mengpijp en de filtereenheid op de . RVS Professionele Percolator voor 1Kopjes - Liter - Inclusief Filter. Hoeveel koffie moet er in een percolator? Op liter water voegt u 5gram grof gemalen koffie toe. Productfoto: Koffie container liter electrisch (kopjes).


Het tweede verwarmingssysteem zal de koffie automatisch warm houden. De PercoStar is een halfautomatisch professioneel koffiezetapparaat die werkt volgens het percoleer systeem. Kan vullen tot streepje max met koud water.


Plaats de lange watergeleider goed recht onder in de bodem let op storingsgevoelig. Een dubbelwandige horeca percolator van L kopen bij XXLhoreca?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts