woensdag 26 november 2014

Verschil cappuccino en latte macchiato

Wat is het verschil tussen cappuccino en latte macchiato? Hier leg ik simpel en duidelijk uit wat het verschil is. Wat is het verschil tussen caffè latte, latte macchiato, cappuccino en café au lait?

Een Latte macchiato is een koffiedrank die bestaat uit laagjes van melk en . Dus wat is het verschil tussen een cappuccino, latte, mokka en flat white? Italië dat een latte wordt genoem is in Italië een latte macchiato. Beide zet je met een cup melk en daarna een cup koffie.

Ze smaken eigenlijk precies hetzelfde dus ik vraag me af wat het verschil is. Verschil tussen cappuccino en latte macchiato. Een cappuccino is een koffiebereiding met espresso en . Het verschil tussen koffie, espresso, cappuccino en latté. Als de espresso in de melkschuim wordt gegoten, dan is de drank een latte macchiato. Het verschil tussen een latte macchiato en een latte hoor je eigenlijk al aan de naam, als je Italiaans kan natuurlijk.


De latte macchiato lijkt op een cappuccino. Het verschil is meer melk en minder melkschuim. Wat dat betreft zit het tussen een caffè latte en een .

Iedereen kent hem wel, de latte macchiato. Melkkoffie bestaande uit verschillende laagjes. Maar wat is het verschil tussen een latte en een latte . Koffie reacties americano cafe au lait caffe breve cappuccino con panna espresso flat white latte macchiato mocha red .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts