maandag 10 november 2014

Oranje tompouce plus

Deze pagina toont tompoucen folder aanbiedingen op trefwoord. Dat wordt smullen geblazen met deze heerlijke tompouces. Maar welke supermarkt verkoopt de beste tompoucen?

In het overzicht ziet u de oranje tompouce aanbiedingen van deze week. Oranje Tompouce aanbiedingen voor Koningsdag met de voordeligste prijs per stuk. Luchtige pudding met tompoucesmaak met oranje fondantsaus.


Geniet dit weekend bij PLUS van voordelige oranje tompouces.

En op April is het natuurlijk Koningsdag! Dat feestje vieren we graag mee bij Mona. ALMERE - De oranje tompouce met Koninginnedag is een jaarlijkse traditie, maar dit jaar. Zo daalt de prijs bij Plus voor het derde jaar op rij. Plus oranje tompouces van het merk Huismerk - Plus is beschikbaar voor de prijs van €1.


Met Koningsdag kleurt het glazuur van deze tompoes oranje. In week krijgen klanten bij Plus vijf tompouces gratis bij de aankoop van . De straten kleuren oranje en de zon schijnt. Koningsspelen, vrijmarkt en natuurlijk koffie met een traditionele Oranje Tompouce maken het .

Het leuke is: een oranje tompouce aai je niet met je handen, maar aai je met je. En een megagroot pluspunt: het laat geen vieze haren achter op de bank. Tot april 20in de aanbieding bij Plus: Oranje tompoucen stuks voor €49. Vergelijk meer Gebak aanbiedingen op Beste. Robijn wasmiddel of wasverzachter Alle varianten bij Plus in de weekaanbieding.


Bij aankomst werden alle deelnemers door JBC Amby getrakteerd op een oranje tompouce, mede gesponsord door de PLUS in Amby.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts